Jag har iallafall fin skallform

Idag checkade jag ut från sjukhuset! Det känns skönt att veta att det bara är en cellgiftskur kvar nu, innan jag och mamma drar iväg till värmen. Längtar!

Idag har jag typ bara sovit. Har varit så trött, ledsen, och haft ont. Känner mig totalt orkeslös. Tyvärr brukar det bli så efter behandlingarna. Jag blir öm i hela kroppen, det går knappt att nudda mig. Jag tycker till och med att det är jobbigt att ha på mig kläder. Känslan är som när man har en influensa, och det ömmar i huden, fast tusen gånger värre.

Så ja, idag har det inte hänt mycket. Mamma var jättesnäll och hjälpte mig packa till konfalägret imorgon, medan jag låg på sängen som en liten bitch och var sur. Egentligen var jag jättetacksam, men idag orkade jag tyvärr inte visa det, just för att jag har haft så ont. Det är tur att jag har världens bästa mamma, som känner mig utan och innan, och vet hur oerhört tacksam jag faktiskt är!

Idag matchade jag alltså med vädret haha, och vädret idag var inte fint om vi säger så! Imorgon kommer bli en bra dag. Då har jag förhoppningvis inte lika ont i kroppen, har mer kraft, och blir därmed glad. Imorgon ska jag till skolan ett tag och träffa alla. Det är ettornas dag, och det vill jag ju inte missa. Tyvärr blir jag inte där hela dagen då jag inte har ork till det.

På eftermiddagen bär det av till Rättvik med konfagänget. Det ska bli superkul att få träffa gamla vänner igen. Det känns väldigt skönt att alla vem jag är, att jag är sjuk, och att jag ibland inte orkar göra saker.

En bild från ett tag sen som gör mig glad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229