Ytterligare en master i familjen

Jag sov inte alls bra inatt. Kanske inte så konstigt då jag var "tvungen" att ligga på rygg, eftersom jag har så ont i armarna (av vaccinationerna). Ligger nämligen vanligtvis på sidan, haha.

Vid Marias skola mötte vi upp några ur släkten, som kommit hit för att fira. Sedan var de dags för själva ceremonin. Den hölls på engelska, och på grund av att det var en bebis som gillade att låta bakom mig så hade jag väldigt svårt att koncentrera mig. Dessutom var jag sååå rastlös i benen, en biverkning när man trappar ner på medicinerna. Haha så det var lite jobbigt. Men såklart var jag ju superglad för Marias skull, som hon har kämpat!

Efter ceremonin fortsatte firandet hemma hos Maria och Fredrik. Och jag var TOKSLUT när vi kom hem. Tyckte det var lite konstigt, då jag tidigare gjort andra saker som är betydligt mer ansträngande än denna dagen. Sedan kom jag på att det var kroppens reaktion av vaccinationen från igår. Jag tog en powernap en stund, innan jag gick ut och hängde med resten av gänget. Men efter bara någon timme kände jag mig jättefebrig, och behövde vila ännu en gång. Så inte mycket action på mig idag tyvärr.

Godnatt på er, och tack så otroligt mycket för alla grattishälsningar från gårdagens inlägg!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Kul att släkten var samlad. Du får vila på vägen gem Saga. Hoppas du mår bättre snart efter vaccinationerna.💕💕
Maja
,
Hej Saga! Jag ska till Island om 2 veckor och jag undrar om du har tips vad jag ska ha med för kläder? Kram💗
Marie
,
Underbara bilder 🙂💞