Visar porten

Min natt var hemsk! Har fått utslag över hela kroppen som kliar hur mycket som helst. Dessutom har jag fått massor av blåsor i munnen som gör jätteont. Alla dessa symtom beror på cellgifterna, som jag fick förra veckan. Min natt var alltså inte den roligaste. Resultat av att jag nästan inte fick någon sömn var att jag sov hela förmiddagen, jag var verkligen helt slut.

Min gammelfarmor kom förbi vid 13-tiden ungefär. Jag var fortfarande helt slut så jag var inte något vidare rolig att prata med. Jag uppskattar dock att hon kom, och att mamma fick någon att prata med, då jag råkade somna hehe. Vid 15 vaknade jag upp av att fina Cissi kom. Vi sprang ner till lekterapin på direkten, och där satt vi och pysslade tills efter stängning.

Vi bad en sjuksköterska om att visa oss en en port, alltså en sådan grej som jag har inopererad vid nyckelbenet ungefär. Jag ville förstå varför det så många gånger har hänt att sjuksköterskorna missat att sätta in nålen rätt. Han hämtade en port och en portnål, och så fick jag en liten lektion i hur man sätter in nålen. Så nu förstår jag iallafall vad som händer, och varför de missar ibland. Jag tog också kort på sakerna så att jag kunde visa här vad det är jag pratar om hela tiden.

Vid 19 kom pappa, Joel och Ludde förbi. Vi satt och mös och pratade lite, och det var roligt att träffa alla, och speciellt Ludde igen då det var ett tag sen sist. När de åkte följde också Cissi med, så nu är jag och mamma ensamma här igen.

Visningsexemplar i genomskärning

Ville visa hur tjockleken på nålen är

Gillar

Kommentarer

SagaLundin
SagaLundin,
Du är min stora hjälte !
Du kämpar och visar vägen för många, och att man inte får ge upp, när det känns som tyngst.
Du är en inspirations källa för många. Man känner sig otillräcklig som förälder, när man har hjälpt och skyddat dig hela livet, man känner sig hjälplös.
Man får bara följa med på din resa och titta på och stödja dig, man vill krama dig och säga att det är bara en mardröm,vakna, du ligger fosterställning av smärtorna ena dagen och går i skolan andra dagen sen åker du på läger på det 2dagar. Helt otrolig vilken kämpar glöd du har. Varje dag är det någon som fråga efter dig om hur du mår. Det finns så mycket att skriva om, det jag vet, är att du är mitt allt, och att jag älskar dig ifrån joden och till månen och tillbaka.
Kämpa på min dotter.
Ha en riktig bra semester i Grekland nu.
// Pappa
nouw.com/sagalundin
Annicka Lavemark
,
Stämmer så bra Saga det som pappa skriver. Ha en jättefin vecka i Grekland