Vila i frid min fina vän!

Ingen förstår mitt hat till den här sjukdomen, den tar död på så många oskyldiga. Jag har fått ett jobbigt besked, min fina vän klarade sig inte, cancern tog henne. Så äckligt jävla orättvist.

Dina sista ord till mig kommer iallafall följa med mig, jag ska fortsätta kämpa, fortsätta kämpa för dig. Jag är ändå glad att du aldrig behövde känna dig besegrad, du är en riktig vinnare i mina ögon. Är imponerad att du höll huvudet uppe ända in i det sista. Den här skiten skulle inte hänt! Fan vad jag är ledsen, varför skulle det här hända dig?

Det här är helt sjukt och det går liksom inte att ta in, man kan inte dö. Vi är ju odödliga, det sa vi ju. Du och jag kunde inte dö. Om du inte överlevde, hur ska jag göra det då?

Du och jag kände inte varann länge men jag är så jävla glad att jag hann träffa dig, fantastiska du. Jag ber nu för din familj, jag vill ge dom styrka att klara sig igenom det här, det kommer vara jobbigt för dom att bara få ha dig i sitt hjärta. Det kommer det vara för varenda en av oss.

Snälla ni som finns där ute, fortsätt skänka pengar till forskning, och stöd kampen mot denna vidriga sjukdom! Och lämna det livsviktiga blodet.

Vila i frid kära du, du kommer alltid vara med mig!

#fuckcancer


Gillar