Vi fick sviten!

Tack för alla sms och kommentarer från gårdagens inlägg. Kan inte förstå att främmande människor är så gulliga mot mig. Så ett stort TACK, är verkligen så tacksam!

Idag blev det att packa i sista-minuten, ännu en gång, hehe. Brukar ju vara så himla bra på det. Hela resekompaniet åkte till Arlanda redan idag. Planet går så himla tidigt imorgon, så vi lyxade till det och checkade in på Clarion hotell. Håkan har ju lite kontakter, så Clarion var snälla och bjöd på ett rum till mig och mamma, hur snällt är inte det?! Inte räckte det med ett gratis rum heller, utan vi fick sviten. Den är som en lägenhet. En fin hall, stort vardagsrum, sovrum, och superfin utsikt. Alltså wow!

När vi kom hit satte vi oss på donken och åt middag, haha. Sedan gick vi och fixade boardingpass mm, så vi sparar lite tid imorgonbitti. Nu sitter vi uppe i vårat "rum" och äter lite snacks och snackar lite. Bra början på en bra resa, helt klart. Jag och mamma ska nattbad i hotellets utepool, kanske lite galet men man lever ju bara en gång!

Har tyvärr ingen aning om hur internet kommer vara där borta. Vill bara förvarna lite haha. Eller så kanske det blir så att jag bara inte orkar haha. Men på min instagram kanske det kommer upp lite bilder, så om ni vill hänga med lite live på min resa så kan ni följa där - sagalundiin.

Förhoppningsvis ses vi imorgon! Kramisar! <3

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Ha en super bra resa hälsar vi från Island!
Anki
,
Ha en trevlig resa, hälsningar till er alla och önskar er en Glad Påsk/Vikgren☀️🦋
Nettan
,
Ha det så trevligt på resan och Glad Påsk😻☀️
J-Å,
,
”Jag och mamma ska nattbad i hotellets utepool…” Man får ju hoppas att det inte var minusgrader den natten 😊

Hoppas att ni får en trevlig vistelse i Paris!, Sol och kanske uppemot 18-19 grader lär ni ha just nu, och det är ju inte så illa…
FannyGustafsson
FannyGustafsson,
Hoppas ni får en riktigt bra resa! Kram❣️
nouw.com/fannygustafsson
annmariebrushane@hotmail.com
,
Lyssnade på radio en kväll och där var Du Saga. Jag har inte haft möjlighet att läsa igenom all text kring din blogg så kanske känner Du redan till det jag kom att tänka på. Det finns en bok "Anti Cancer" skriven av en läkare (David Servan Schreiber) som själv fick en hjärntumör och därför läste in all forskning och sammanställde. Däri finns bland annat recept (inget hokus pokus utan enkla ingredienser) som visat sig få tumörer att stanna av helt och hållet och till och med gå tillbaka.