Vart tog jag vägen?

Hej! Vart tog jag vägen? Svar: Jag har fullt upp att leva livet! Jag vill ju hinna med allt kul! Ska rycka mig i kragen och bli bättre på att skriva, vill ju minnas mina glada dagar + dela med mig till alla er. Jag blev utskriven i fredagskväll, och det första jag gjorde var att träffa min fina pojkvän, som precis kom hem från Polen. Honom kunde jag inte slita mig från, så vi umgicks hela helgen. Och det var väl därför det blev lite uppehåll här...

Just det! Måste meddela att jag är rätt så lycklig igen! Det blev en liten svacka där, som väl alla människor får, så även jag. Men med tanke på tre veckor med cellgifter, och instängd på sjukhus, så kanske det inte var så konstigt. Nu är jag iallafall "ledig" i två veckor innan nästa omgång. Det känns välbehövligt, och jäklar vad jag ska leva livet nu, haha.

Midsommar helg! Yey vad roligt, och himla bra att jag just fick ledigt den här veckan. Älskade lillbrorsan har också kommit till mamma nu, och ska vara här hela 4 VECKOR! Han bor heltid hos sin pappa annars, så det känns så skönt att få rå om honom. Leksand sommarland nästa vecka med familj och kusiner. Då kommer jag bli som ett barn igen haha. Ja ni hör, JUST NU är livet ändå rätt bra! Så länge man fokuserar på allt POSITIVT runtomkring, så blir man väldigt mycket lyckligare. Jag lovar att kika in här mera nu, för dom här dagarna vill jag minnas!

Här kommer iallafall en bildbomb från vad jag har gjort dom senaste dagarna!

En homemade nachotallrik som är gjord tillsammans med min kära bror!

En av Samuels söta kattungar!

Jag och lilla Love! (Jag är glad egentligen!) :D

Lunch med min fina mamma!

Jag och peruken hos frisören haha!

Skeptisk bror! ville bara kramas ju!

Gillar