Varning för äcklig bild

Det här har varit den lugnaste helgen på länge, riktigt skönt. Vickan och jag har slappat hela helgen, kollat på "Family guy", och tagit någon kortare promenad, bara haft supermysigt.

När pappa kom hem från landet, där han varit hela helgen, hjälptes vi åt att köra ut Benny (min moppebil) till verkstaden. Har ju skrivit tidigare att min moppebil är sönder, och att det fanns en risk att den behövde skrotas. Nu verkar det iallafall som att de kan laga den. Förhoppningsvis får jag tillbaka den inom en vecka.

Efter att vi lämnat Benny skjutsade pappa hem mig och Vickan till mamma. Hade gärna stannat hos pappa, och träffat Rocky och pappa lite. Tyvärr fick jag inte med mig mina sömntabletter, och då blir det väldigt jobbigt för mig att sova. Lider tyvärr av fruktansvärd ångest just nu...

Mamma bjöd oss på mat när vi kom hem, och så blev det lite glass till efterrätt. Sen var Vickan tvungen att åka hem. Har varit jättekul att ha umgåtts med henne hela helgen. Nu sitter jag och mamma och pratar lite. Är verkligen så sugen på att åka iväg någonstans nu. Typ till fjällen eller något annat kul.

Uppdatering om min strålskada: Gör fortfarande väldigt ont, och kliar hur mycket som helst! Men nu är det iallafall på bättringsvägen!

VARNING FÖR ÄCKLIG BILD!

Godnatt! :)

Gillar

Kommentarer

livsförändringar
livsförändringar,
Ja jäklar vad det ska klia, men ååh vad jag hoppas att strålningen gett resultat!! All styrka till dig 💚
nouw.com/livsförändringar
Malin
,
Natti❤natti❤styrkekramar❤kram❤kram❤kram
anki
,
Förstår att det gör ont! Ångest är verkligen enormt jobbigt att ha, kramar
Annicka Lavemark
,
Usch vad det kliar.... Hoppas att det går över fort. Fjällen låter väl kul? 💕💕
Isolen
,
Wow vad tjockt & långt håret blivit! Och mörkt? Färgat? Mysigt med lugn helg och bra vän💛
J-Å,
,
Härligt att Benny snart är ok!

Kämpa på Du modiga och starka tjej! <3
GUn karlsson
,
Styrkekramar till dig finaste Saga❤