Vampyr?

Hej!

Lyckan när jag vaknade upp utan Bosse vid min sida var HELT UNDERBAR! Värdet var under 0,2, och det betyder att jag får åka hem från sjukhuset. Klockan var halv åtta. Cissi åt lite frukost, och mamma gjorde henne sällskap. Själv låg jag i sängen och halvsov. Sorry Cillen, du vet att jag älskar dig! ;) Mamma blev väl kanske lite smått irriterad när jag aldrig gick upp. Hon ville ju liksom bara hem. Det ville jag också, men jag kände mig verkligen helt död. Hon tom skickade clownerna på mig, för att få upp mig ur sängen.

 Förklaringen kom lite senare, när läkarna varit inne. Jag hade dåligt blodvärde. Mamma förstod mig efter det iallafall haha. Jag fick två påsar blod och sen kom jag på fötter. Vi åkte från sjukhuset så sent som 16.30. Det känns så sjukt konstigt att få blod, man får sådan jäkla energikick. Vampyr? Haha!

Under lång tid har personalen försökt få ihop mig med en annan tjej på min avdelning. Tyvärr har vi hela tiden gått om varandra, man mår ju oftast inte superbra när man är på sjukan precis. Jag började iallafall prata med henne i veckan. Helt underbar tjej, och vi kändes verkligen superlika. Riktigt kul när man verkligen klickar med någon!

På måndag är det dags för röntgen. Det känns jobbigt... Jag vet ju att operationen måste ske för att jag ska bli frisk, och jag vill ju bli frisk! Ändå går jag runt med sjuk ångest över det här. Kanske inte konstigt?

Helt galet skönt att få vara hemma. Tog mig en lång varm dusch, smörjde in mig och satt på mig min gosiga morgonrock. Som vanligt börjar det ömma i kroppen ikväll, och det håller ju i sig imorgon också. Så jag tror jag tar en riktig mysdag här hemma imorgon med mami.

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Godmorgon viLken tur att det finns blodgivare! Härligt att du fick åka hem. Kram
Anna Rosén
,
Jag vet precis vad du menar!
Du är väldigt duktig på att beskriva det många känner när de går igenom en cancerbehandling. Jag hade själv cancer (leukemi) som barn. Om du vill prata med någon så är jag tillgänglig! /Anna Rosén (Filip Roséns storasyster)
SagaLundin
SagaLundin,
Oj det hade jag ingen aning om! Tack så jättemycket! <3
nouw.com/sagalundin