Välkommen Ricke

Hej från en överlycklig Saga!

Dagen började på bästa sätt. Vi åkte till firman och hämtade ut min nya bil. Att sedan sitta och köra den hem var underbart haha. Har haft ett leénde på läpparna hela dagen ska ni veta. Är överlycklig just nu. Denna bilen har jag valt att döpa till Ricke, då reg-numret är RKE. Det var stor skillnad att köra Ricke i jämförelse med Benny. Ricke känns mer som en vanlig bil, med AC, bluetooth, bra ljud, ja ni fattar. Hela upplevelsen blir så himla mycket bättre.

Jag och Ludde åkte till Gränby och åt lunch innan vi åkte hem. Sedan dess har jag hållit på med min hårddisk, och överfört massor av bilder. Det tar ett bra tag, då jag delar upp allt i små album. Hittills har jag lyckats tömma tre datorer och min mobil iallafall. Nu är det tre anda datorer kvar haha, så typ halvvägs. Det var kul att kolla tillbaka på alla gamla bilder, men ändå jobbigt på något vis. Träffade på bilderna från då jag precis hade fått min cancerdiagnos, och låg de första dagarna inne på sjukhus. Då hade jag inte hunnit starta bloggen. Även fast jag ler på bilderna så ser man verkligen hur slut och matt jag kände mig. Det var en sorgsen period där i början. Ska visa lite gamla bilder för er kommande tid, tänker att det kanske är lite kul att se tillbaka i tiden. För som sagt, inte bara utsidan har ändrats, utan också insidan.

Känns riktigt skönt med både bilen och med överföringen av bilderna. Båda sakerna har varit väldigt stora stressmoment för mig. En sak är säker, jag kommer verkligen att sova gott inatt haha.

RICKE!

Gillar

Kommentarer

Gunnar
,
Snygg bil är lite avis på fälgarna.
Sara,
Såå söt bil, haha!
saraericas.se
Annicka Lavemark
,
Vad fin din bil är. Var försiktig i trafiken, folk kör som galningar ibland. 💕💕