Vad ger man någon som har givit en livet?

Idag är det mors dag. Och vad ger man någon som har givit en livet?! Är så tacksam över min fina mamma. Hon är både min mamma och min bästa vän. Är så otroligt tacksam över vår fina relation. Kan inte beskriva med ord hur mycket hon betyder för mig. Stort grattis till alla mammor där ute!

Det känns som att hela dagen bara försvann haha. Förberedde lite med ledarkursen, som jag kommer att hålla i för ledarna inför fotbollsskolan. Är rätt nervös inför kursen, hatar att prata inför folk. Då kanske ni undrar varför jag gör det! Jo, jag känner att jag vill möta mina rädslor. Känner ändå att min scenskräck blivit mycket bättre efter att jag stod på scenen med Aron och tog emot den där checken. Mitt mål är att själv någon dag stå och föreläsa, skulle vara så häftigt!

Eftersom det är mammas dag idag så fick hon bestämma lite. Vi började med att äta jättegod mat, grillad oxfilé med klyftpotatis, såser och sallad, lyyx. Finns det något bättre än grillat?! Efter maten spelade vi kubb ute i trädgården. Tycker själv inte att det är så jättekul, är nämligen en väldigt dålig förlorare haha. Men idag var det mammas dag så såklart ställde jag upp för hennes skull. Sedan gick vi ner till sjön och satt och åt chips och dipp på bryggan haha. Så himla mysigt. Ibland glömmer man bort hur fint man bor. Är max 10 minuter gångväg till sjön.

Sedan åkte jag in till stan, till pappsen. Han kom hem från sjukhuset redan i torsdags, och mår mycket bättre. Känns skönt att få ha pappa hemma i några veckor nu. Han behöver verkligen få slappna av lite. Han har ju behövt jobbat under hela min sjukdomstid då han är "egenföretagare". Vilket har tagit mycket på hans ork. Så äntligen kan vi få lite tid tillsammans, och han kan få varva ner lite. Detta blir nog jättebra!

Hoppas ni haft en superbra helg och att ni har njutit av det vackra vädret!

Våra katter, som är innekatter, provade att gå ut idag. Men de var livrädda haha. En sekund efter denna bild är tagen sprang de in igen haha! Sötisar!

Gillar