Vad döper man det här till?

Så, hur ser dagarna ut nu för tiden egentligen?! Jo, jag försöker fylla dem med det som jag tycker är allra mest värdefullt, att få umgås med familj, släkt och vänner, och att skapa så många minnen som bara är möjligt. Jag vaknar numera väldigt tidigt och går och lägger mig väldigt sent. Vissa dagar är jag sviiintrött, så trött att det inte ens går att föra samtal med mig, medan jag vissa dagar orkar hur mycket som helst (överdriv). Jag tar inte längre powernaps om dagarna, då jag känner mig stressad över att inte hinna med allt. Vågar inte somna då jag är så rädd för att inte vakna igen. Vissa dagar känns det inte som att jag kommer överleva natten, medan jag vissa dagar inte alls känner så.

Håret har fått åka nu, mina hårförlängningar alltså. Har haft världens beslutsångest över detta länge. Har ju känt mig så osäker pga mitt kortison-svullna ansikte, och har då känt att jag kunnat gömma mig lite i håret. Men i och med det varma vädret har det bara fått åka upp i en tofs då jag svettats så mycket. Jag som trodde jag skulle hata mitt korta hår, men jag älskar det. Mycket svalare och dessutom kan jag nu fläta det, så som jag alltid gjorde förut. Så himla nöjd över mitt beslut.

Något som också fått ryka är mina akrylnaglar, som jag haft konstant i typ två år (skäms). Nu när jag blivit lite sämre känner jag inte för att hålla på och lägga energi på att åka till en salong. Så ja, de åkte av helt enkelt, eller helt enkelt var det ju inte. När man gör det själv tar det ju tyvärr flera timmar hehe. Vad som sedan fick åka på var ett gult nagellack. Jag har nämligen bestämt mig för att jag vill dö med gula naglar. Jättekonstig sak att vilja kanske, men så är det haha. Tånaglarna är lika fina de haha.

Har mina närmaste runt omkring mig hela tiden. Inte en enda dag har jag varit ensam. Detta är något som betyder oerhört mycket för mig, då min största skräck är att behöva vara ensam. Så faktiskt mår jag trots omständigheterna–väldigt bra.


Mys med dom jag älskar mest! <3

Mycket vovve-mys såklart, både med Rocky, Enzo och Vacci. Hundar är min typ av terapi! <3

Några har frågat om mina svullna ben. Det har ju som ni kanske kan gissa med min sjukdom att göra. Vi skrattar lite åt det ibland då det verkligen blir avtryck när man tar i mig. Och jag vill inte ge någon konstig och dålig förklaring angående detta, utan säger endast att det beror på att min sjukdom angripit lymfan och att det har skapat vätska i mina ben och fötter. Därav har jag alltid stödstrumpor på mig under mina vakna timmar, då jag får elefantben annars.

Här har ni håret mitt. Absolut visste jag att det skulle vara lockigt. Men såhär?! Nej nej! Haha! Som jag skriver tidigare så älskar jag det!

En sådan här har jag bjudits på varje morgon. Så himla snällt utav personalen som gör allt för att jag ska få i mig någonting, aptiten är nämligen inte den bästa dessa dagar.

Några picknickar har hunnits med!

Nagelfix! På mig själv mitt i middagen, mina egna naglar, och på min coola gammelfarmor (snart 86 år, hur cool)

Har fått blommor nästan varje dag nu vilket gör mig så himla glad. Ännu bättre är ju att de allra flesta är solrosor, tack ni alla!

Bilder från när min bror Joel hoppade fallskärm. Aron och Joel tajmade in samma dag för att göra det hela roligare. Detta fick Joel av mig och Jenny i 19-års-present. Var lite rädd över hur han skulle reagera men han älskade det. Han var så tacksam och vill mer än gärna göra det igen. Det enda tråkiga var dock att jag och Jenny inte hade möjlighet att följa med eftersom det var rätt långt bort, men han hade nog med åskådare ändå kan jag säga. Rena rama släktträffen haha!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
❤❤❤🐶🐶🐶❤❤❤🌻🌻🌻
Madde
,
Hoppas du har det så bra som det bara går fin, fina Saga☀️🌻💛🐶Kramar❤💛
Moa
,
💛💛💛🌻🌻🌻🌼
Emma
,
Hoppas att ac:n fungerar, det är verkligen varmt! Fungerar smärtlindringen bättre på hospice tycker du? Hoppas verkligen att du slipper ha så ont och få smärtgenombrott! Har läst din blogg länge nu och tårarna rinner ofta när jag läser dina inlägg.. Du verkar vara så härlig och positiv och jag är imponerad av ditt självförtroende och förmåga att stå upp för dig själv. (och jag är en äldre ”tant” på 38år 😊). Största styrkekramarna till Kiwi! ❤️❤️❤️
Lisbeth
,
Skickar en bukett med solrosor och hoppas att du har fina dagar med dina nära och kära! 🌻🌻🌻
Kramar 💛
Louize
,
❤️🌻💛🌻❤️🌻💛🌻❤️
Eva
,
💛❤️🙏❤️💛
Malin
,
Tänker på dig så ofta! ❤❤❤
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Vila i frid, finaste Saga! ❤️ Tusen styrkekramar till mamman och alla nära och kära 💞💞
nouw.com/denevigaresenären
Cornelia
,
Saga... läser på instagram att många skriver "vila i frid". Nu har denna saga fått sitt slut och endast du fina Saga vet vad del två består av. Hoppas du slipper smärta där du är nu och att du är omringad av vackra solrosor. Du har lämnat ett stort avtryck på denna planet och jag kommer aldrig glömma dig.