Utbrott för mindre!

Tack så jättemycket för alla kommentarer från igår. Har några nya ideér nu. Och tack till Gunnar, som ringde idag och peppade mig ordentligt. Det behövs verkligen människor som driver igång mig, annars händer typ inget. Har iallafall kommit på en sak som jag vill göra, och nu måste jag komma på lite fler. Avslöjar inte något förrän det är fastställt.

Idag frågade en vän om jag ville följa med henne och rida. Såklart sa jag ja. Det var ett litet tag sen vi sågs sist, så det var supermysigt att ses igen. Som de flesta vet är jag ej en erfaren ryttare, haha. Det här var fjärde gången som jag satt på en häst, och den första gången på en häst som inte är en islandshäst. Det var stor skillnad, inte bara att sätta sig och åka med precis! Haha, svårt men kul iallafall!

Tror jag nämnt det förut, men jag har så himla mycket problem med hantera vissa situationer. Småproblem blir helt plötsligt till jättestora problem, vilket leder till att jag hela tiden får utbrott. Får panik, blir arg eller gråter, oftast allt på samma gång. Det räcker med en pytteliten skitsak för att få igång mig. Och det är väl för att jag redan är i en stressad situation, med tusen tankar i huvudet. Det räcker bara med ett problem till, så exploderar det inom mig. Det är verkligen så påfrestande att småproblem blir till gigantiska problem. Har ingen aning om hur jag ska tackla det!? Även fast jag lagt upp strategier innan så är de som bortblåsta när jag väl står där. Har någon haft/har samma problem som mig, och vad gör ni åt det?

Varför jag valde att skriva om detta idag var just för att jag fick ett sådant utbrott. Därefter blev det ett varmt bad i badkaret här hemma, för att slappna av lite. Det var verkligen välbehövligt. Nu ska jag bädda rent i min säng, och sen gå och sussa. Finns det något bättre än att gå och lägga sig nybadad i nybäddade sängkläder?! Svar: Nej! Haha!

Glömde helt bort att ta upp mobilen och fota idag, men det tyder väl på att man har roligt haha?! Här får ni iallafall en ATM (at the moment) bild, på mig och katten. Vad djur kan ge en som mycket glädje och kärlek på en och samma gång.

Gillar