Unik, som alla andra

Idag var det dags för hemfärd. Tråkigt att säga hejdå till alla, men förhoppningsvis kommer vi ses igen. Lite roligt att Love var väldigt skeptisk till lägret till en början, men i slutet ville han inte lämna. Haha, så ja, han var riktigt nöjd. Kul att sådana här saker anordnas, det ger en väldigt mycket att få prata av sig med personer i samma sits. Hoppas på fler av dessa läger, dock så hoppas jag på fler ungdomar nästa gång.

Kändes ovant men väldigt skönt att prata med andra som verkligen förstår hur det är att vara sjuk. Man behöver inte vara den där som "sticker" ut. Trivdes verkligen med att inte behöva känna mig annorlunda, för det gör jag hela tiden när jag är hemma. Det var så härligt att göra aktiviteter, skratta, ta mediciner, vara med, gå och vila, skratta igen - och ingen som tyckte att det var konstigt! Inte bara vi som själva är sjuka, utan även våra syskon och föräldrar, behöver det här stödet i varandra. Ett som är säkert är att ingen går igenom en sådan här händelse oberörd. På något sätt blir man både skörare och starkare, men framförallt tar man ingenting för givet. Och hur mycket man än skämtar och skrattar, så finns allvarets kärlek och smärta så nära. Tack till "Plexus vänner" för ert engagemang och driv, och för en superbra helg!

Träffade en gammal kompis idag, som jag hängde jättemycket med under hela högstadiet. Vi har inte träffats på ett helt år, så det var roligt att ses igen. Vi åkte först in till stan. Där satt vi på ett café och fikade. Catchade upp vad som har hänt det senaste året, skola, vänner, sport osv. Kul att inte bara behöva prata om ens sjukdom hela tiden. Sedan åkte vi hem till mamma igen, och chillade i stort sätt resten av dagen haha.


Gillar

Kommentarer

Annicka lavemark
,
Siaröfortet är ett trevligt ställe. Tur med bra väder! Så bra att dessa tillfällen till möten finns. Syskonen blir äntligen med och får träffa andra syskon till sjuka barn/ungdomar. Jätteviktigt.
Annelie
,
Krya på dig! ❤🤺
Pias
Pias,
Skörare, starkare, tar inget för givet - ja, men även mognad... När jag läser det du skriver är det svårt ta in att du är så ung, himla kloka tankar Saga. Allt gott till dig och dina nära.
nouw.com/pias
Helene K
,
Så härligt att läsa om dina roliga och bra dagar, du om någon förtjänar allt gott!
Ulla
,
Oerhört bra och viktigt med föreningar som bildas av människor med samma sjukdom. Viktigt också för anhöriga att få mötas och tala med varandra. bra att Love kom att trivas också. 😃