Tyda drömmar

Sitter och reflekterar på vad jag har gjort idag men kommer fram till att det inte är så mycket haha! Planen var att jag skulle ringa till en på sjukhuset och planera eventuell skolgång i höst, men det glömdes helt bort.

Istället städade jag upp lite i huset, för konstigt nog så finns det saker att plocka undan även fast det känns som att jag går runt och plockar hela tiden. Sedan blev jag skjutsad till stan av mamma och där mötte jag upp Vickan. Jag och Vickan gjorde det vi brukar göra tillsammans, nämligen sträckkollade på family Guy haha.

När pappa kom hem så började vi med maten, och sedan skjutsade pappa oss till IFU, där vi just nu sitter och kollar på en innebandymatch. Mycket intressantare har min dag inte varit hehe.

Imorgon hoppas jag att jag får lite inspiration och ringa det där samtalen jag måste ringa och planera lite. Skjuter alltid upp sådant hela tiden.

Börjar konstigt nog drömma en massa skumma saker igen. Nu var det ett tag sedan jag hade den där svackan. Som tur är är det inte riktigt lika jobbiga drömmar som förra gången, så det går ändå att hantera. Tycker det är sjukt konstigt att man vaknar upp och nästan kommer ihåg allt av drömmen, för att tio sekunder senare ha glömt nästan allt. Försöker iallafall reflektera över drömmarna och förstå vad de betyder så jag kan göra något åt det. Skumt det där med drömmar tycker jag, att man får reda på saker från det undermedvetna!?

Gillar

Kommentarer

Johan
,
Låter inte alls så tokigt det där med skolgång, hör-du-du. Luren ligger säkert kvar tills en annan dag, färdig att lyftas upp 😊
Gudrun
,
Det där med drömmar är både intressant och skrämmande ibland. I vaket tillstånd ligger locket till vårt undermedvetna stängt och när vi sover (lätt medvetslöshet) så är locket öppet och vad som helst från minnesbanken kan ge sig till känna, ofta i situationer som är färgade av vår sinnesstämning. Redan i halvsovande tillstånd så börjar locket öppnas en aning och det är därför man ibland hittar lösningar på problem eller får svaret på något man inte lyckats minnas i helvaket tillstånd. Du kanske har varit med om att du försökt komma ihåg något hela dagen utan att lyckas och så precis när du ska till att somna så dyker svaret upp. Det är för att locket till det undermedvetna nu börjat öppna sig. Att dina drömmar kan vara skrämmande är inte konstigt. Din oro, ångest och funderingar över din sjukdom blandar sig med allt annat som lagrats i hjärnan. Det är bra att du gör så mycket roligt i vardagen och att du hela tiden jobbar med att ha en positiv attityd. Det påverkar dina drömmar på ett positivt sätt. 💖
Mikaela Eklund
,
Söta barn ❤️