Två ben är lyx!

​Nu är cellgifterna påkopplade, och den här veckan har jag lyxen att få vara hemma med dom! Det underlättar verkligen att jag typ kan röra mig precis som jag vill, trots pågående behandling. Portnålen gick också rätt bra faktiskt, inte alltför mycket smärta. Ändå fick jag panik och bara låg och skakade, trots lite lugnande medicin.

Efter att ha lämnat sjukhuset åkte vi till banken för att fixa ny kod för inloggning på min internetbank. Blev helt chockad när jag såg hur många som hade swishat mig. TACK så jäkla mycket hörni!! Hade gärna velat suttit och svarat alla personligen, men jag hoppas ni förstår om jag tackar er alla här på bloggen istället.

Jag har verkligen haft sådan otrolig ångest över att inte veta om jag även i framtiden skulle ha två ben eller inte. Pga det har sko- och byxinköp fått vänta. Så att få beskedet att jag iallafall kommer att fortsätta se ut som mig själv var en underbar lättnad, och det firade jag idag genom att köpa ett par snygga stövlar. De var lite dyrare än jag normalt brukar kosta på, men med hjälp av er så kändes det ändå bra - tack!

Pappa kom och hämtade mig, mamma och Love efter han slutade jobbet. Han överraskade mig med en superfin berlock från Thomas Sabo. Sedan blev det en sväng till Subway för att köpa mat, och när vi var hemma i Björklinge följde pappa med in några timmar. Jag är så tacksam att mina föräldrar kommer så bra överens, jag behöver dom båda!

Min fina älskade lillebror!

Berlocken till höger om den stora ängeln fick jag!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Saga njut av att folk är givmilda. Det känns så kul att veta.
Emma,
Blogg med spännande inlägg och ett visst fokus!

http://44kvadrat.myshowroom.se/
44kvadrat.myshowroom.se
Kj
,
Tuffaste tjejen i Björklinge. Din hårdhet och kämpa glöd fick du i hallen när du spelade i p-00. Tänker på dig och följer dina fina ord på din blogg. Kramar