Två 14 åringar fyller hela Globen!

Idag blev det en utflykt ända till Globen i Stockholm, för att kolla på Marcus och Martinus. Jag, mamma, och Love blev bjudna av Bauhaus och Aron. Bauhaus är stora sponsorer till barncancerfonden. Vi fick sitta i en VIP-lounge, tillsammans med syskonstödjare, och syskon till cancersjuka barn. Riktigt häftigt var det!

Herregud vad mycket folk det var där! Nästan hela Globen var fylld. Och köerna utanför var milslånga. Väldigt skönt att få slippa alla köer, och få komma in i ett eget rum. Det fanns supergod mat, chips, godis, och läsk. Riktigt lyxigt haha!

Jag kan inte säga att jag är ett så jättestort fan av killarna, men jag blev väldigt imponerad av dem idag. De hade några bra låtar, och de var väldigt duktiga på att sjunga live. Och riktigt häftigt att två små 14-åriga killar kan fylla hela Globen!

Aron var också där och kollade. Så kul att träffa honom igen! Det var ett tag sedan. Ni som har följt mig på bloggen ett tag, kanske minns att Aron fixade en kamera till mig?! Tyvärr har jag inte lärt mig alla inställningar på kameran ännu. Så idag var han jättegullig och visade mig en hel del saker. Resultatet blev superfina bilder, är riktigt nöjd. Dessutom gav han mig sin nya bok, han är ju bara för snäll! Bara längtar att få läsa den, övertygad om att den är hur bra som helst!

Sedan blev det en god pizza när vi kom hem. Tydligen var det internationella pizzadagen i torsdags, och det missade jag helt. Tog igen det idag iallafall haha. Nu ska jag sätta mig framför mello med la familia, och bara ha en lugn och skön kväll!

Sist men inte minst! Idag fyller världens bästa tjej år! Min fina Cissi! Ord kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar dig. I 13 år har jag fått äran att kalla dig min bästa vän, och jag hoppas att jag alltid kommer få ha dig vid min sida. Tack för allt du gör för mig, och tack för att du alltid ställer upp när jag behöver dig som mest! Min underbara lilla plutt, ÄLSKAR DIG!

Trevlig lördagskväll!

Kolla så fint! Varje barn, fick ett sådant litet mjukisdjur. Dom heter Baui haha. De finns att köpa på Bauhaus där 50 kr går till Barncancerfonden.

Den här maten bjöd de på, supergott!

Många bilder men tycker de blev så himla fina!

Här är Arons bok! Är helt säker på att den är bra. Tips från mig! :)

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Vilken upplevelse! Så roligt att man gör så mycket kul för cancersjuka. Tack Aron och tack Bauhaus.
Annicka Lavemark
,
Saga så härligt du beskriver din och Cecilias vänskap och vad den betyder. Det är mitt underbara barnbarn och du är vår härliga Saga kramar 💕💕
Anki
,
Ja, det är verkligen häftigt att de fyller Globen, kram
Malin
,
Styrkekramar❤kram❤kram❤kram