Tumören som trycker?!

Måndag 19/3

Och så enkelt var det att ännu en gång halka efter några dagars inlägg haha. Jahapp, då ska ja göra allt för att orka försöka jobba ifatt ännu en gång igen då! Hur jag alltid lyckas med detta haha!?

Natten till måndagen var okej, inte bra, men inte heller helt fruktansvärd. Det var både tumörsmärta men också den konstiga smärtan från musklerna. Och när det gäller just muskelsmärtan så gör det mig helt jäkla galen! Det sitter precis under rumpan och blir som allra värst när jag sitter och ligger ner, obviously eftersom jag belastar området som mest då. Smärtan är svår att förklara men det är som en brännande/stickande känsla som gör förjävla ont. När jag belastar det för länge, exempelvis på nätterna, vaknar jag många gånger upp i panik av kramper från helvetet som gör så otroligt ont.

På morgonen (vid lunch) kom ronden in och vi pratade smärta som vanligt. Blev ett ganska kort möte då vi inte kunde komma fram till så mycket mer än vad vi gjort tidigare dagar. Lite snack om muskelsmärtan, som de konstigt nog inte kan göra något åt. "Stimulering!" säger de! Vilket betyder typ tens, massage, stretch osv, men grejen är ju att jag gör det typ sex timmar om dagen och inget hjälper. Och tålamodet att "stå ut" har jag liksom inte överhuvudtaget, utan jag blir istället sååå frustrerad. Sedan blev det också lite prat om pumpen som jag inte heller tyckt varit tillräcklig bra. Vi valde att höja ett snäpp då smärtan fortfarande låg för högt. Jag blev lite lurad efter lördags mående, att allt var på bättringsvägen. Men nu är vi ju typ tillbaka på noll igen när det gäller muskelkramperna, gör lika ont och läkarna vet inte vad de ska göra åt det.

Efter ronden var klar och läkarna lämnat stack sjukgymnasten in huvudet och frågade om jag hade tid. Och kommer hon upp, ja, då måste det bara finnas tid, man får boka av det andra inbokade. Jag inbillar mig nämligen att det hon gör förbättrar mitt smärttillstånd en del. Jag fick ännu en gång akupunktur, som jag provade förra veckan och som jag tyckte gav bra resultat. Denna gång var det inte nacken det sattes nålar i, utan i låren, fötterna, händerna, och huvudet. Tycker det är så grymt kul och häftigt, hur man bara kan sticka in några nålar i musklerna och så blir det helt plötsligt mindre spänt och ont haha?! Hur funkar det egentligen? Det gick iallafall bra och jag tyckte som sagt att det var rätt roligt. Har någon av er testat och vad är er upplevelse?

Efter det kom Jenny hit och bytte av mamma lite. Mamma ville nämligen åka iväg och fira sin syster som fyllt år precis, kalaset kunde vi ju tyvärr inte närvara på då min jävla tumör valde att ställa till det lite. Så istället för en ensam Saga ringde hon därför hit lite sällskap till mig, vilket uppskattas. Först var jag ju tvungen att köra lite med henne och tvingade henne massera mina ben då de bara krampade. Men det är väl ett härligt välkomnande till alla mina gäster ändå, "Hej och välkommen, varsågod att massera!" haha?! Och ja, jag hoppas nu att ni förstod att jag var ironisk! ;)

När klockan började närma sig 20 kom vi båda på att vi båda lyckats skippat lunch, och att vi nu behövde lite påfyllning av energi. Så ja, det blev en utflykt utanför sjukhusområdet ännu en gång, tredje dagen i rad rättare sagt. Visst är jag duktig?! Jag tror de flesta här är rätt lessa på att gång på gång läsa om vad jag äter hela tiden haha. Men det blev sushi igen då då, surprise!! Inte bara sushi denna gång utan man behöver ju lite variation ibland, därför körde vi på buffé. Så lite annat smått och gott slank väl också ner kan jag väl erkänna. Börjar känna hur suget efter sushi sakta men säkert börjar försvinna. Bara väntar och längtar tills den dagen då denna craving är över då de där små risgrejerna fanemig inte är billiga haha. Känner iallafall att dessa småutflykter har varit väldigt välbehövliga, de gör så att jag inte brakar ihop helt och hållet. Jag blir så deprimerad på sjukhuset alltså!

Vi hade verkligen supertrevligt och gick därifrån med världens matkoma. Tror jag aldrig varit så mätt i hela mitt liv, världens illamående och magvärk. Börjat bli det otroligt mycket på sistone, och jag har alltid trott att det är på grund av att jag ätit lite för mycket helt enkelt. Men alltså det spelar typ ingen roll hur mycket jag äter för det blir ändå så. Funderar på om det typ är tumören som trycker på mina organ och att allt blir lite tokigt där inne. Men det är ju liksom bara teorier, har ingen aning vad det annars skulle vara.

På tal om inget är jag bara så glad att Jenny ställer upp och är med mig så mycket som jag behöver henne. Hon är min extra trygghet, min extra mamma och jag är så glad över vår relation!

Gillar