Trött och ledsen

Hej, från en frustrerad Saga!

Sitter just nu med min dator, och är både stressad, ledsen, och arg på samma gång. Som ni kanske minns lämnade jag in min dator till Elgiganten för inte alls länge sedan. Jag behövde hjälp med att lägga över bilder till deras "moln", för att tömma minnet och göra plats för nya bilder. Jag har köpt ett supporteravtal, eftersom jag inte är så duktig på sådant här och vill kunna få hjälp. När jag hämtade ut datorn så hade de inte gjort mycket, och någon genomgång av datorn fick jag inte heller, som de hade lovat.

Joel och Jackie satt med min dator hela kvällen igår, utan några framsteg. Vi drog därför till Elgiganten idag igen. Där fick jag hjälp en liten stund utan att förstå någonting, sedan behövde killen ta emot andra kunder. Varför ska man ens köpa något supporteravtal om de inte ens har tid att hjälpa en?! Alltså, jag blev GALEN! Vi ska ju liksom åka till Arlanda imorgon, och jag vill kunna fota när jag är i Paris! Slutade iallafall med en skvätt tårar där inne på Elgiganten. Känner mig så otroligt löjlig, men något sådant här räcker för mig för att jag ska börja gråta. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra, och detta suger så onödigt mycket energi ur mig!

Aja, nu ska jag sluta klaga om skitsaker! Jag är lyckligt lottad, som är på benen. Och snart är jag på väg till Paris med fina vänner!

Just nu sitter jag iallafall framför TVn och kollar på Sofias änglar. En familj som vi träffat på sjukhuset är med där i dag. Är så glad att de fick hjälp, det var de verkligen värda! Avsnittet är redan slut när jag har lagt ut det här inlägget, men här är länken till avsnittet på deras hemsida. Verkligen sevärt!

Kram på er alla!

Gillar

Kommentarer

Ulla
,
Familjen i programmet verkar vara väldigt trevliga och det var skönt att de fick hjälp. Hoppas det löser sig för dig nu med alla dina kort. Otur med supporthjälpen!! Ha en härlig resa!!
Eva H
,
Förstår din frustration över supporterhjälpen som verkligen inte verkar vara till nån hjälp. jag skulle oxå reagerat som du, med tårar obildad! Det ska ju funka!!! Men hoppas att det löser sig på nåt sätt o att Paris bjuder på härlig vår o glada upplevelser. Kram
Eva H
,
😁 Tårar o ilska, skulle d va.
R.L.
,
Hej Saga, du har förslag som kanske kan hjälpa dig med datorproblemet och mer råd finns!!😁Kolla sms!! Kram❤️
Karin
,
Även om din dator inte crashat, så kan kanske dessa hjälpa: http://www.recovery.se/