Trött men nöjd!

Halv nio imorse väckte mamma mig. Kom knappt upp ur sängen för att jag var så fruktansvärt trött. Vi gick ner till frukostbuffén, som var supergod. Det ända mamma snackade om var deras inredning, och det skulle såklart fotograferas, haha lite söt. När vi kom upp till rummet sov jag ännu mer, tills det var dags att åka till flygplatsen.

Vi mötte upp resten av gänget på flygplatsen, då de reste kommunalt dit och vi åkte taxi. Sen var det kramkalas och vi sa hejdå till Niclas och Sabine, som var så glada över vår lilla surprise. Min kusin Erik sprang runt med mig i rullstol som en galning på flygplatsen, då jag var helt slut. Flygresan hem gick jättebra, eller jag sov iallafall väldigt gott haha.

När jag kom hem hämtade pappa mig för att se SSL-matchen som Sirius spelade. Kul att kolla matchen, dessutom var mina lagkompisar där. Sen blev det hem till Ludde, som flyttade idag, för att hämta honom och äta middag tillsammans. Underbart att äntligen se allihopa igen.

Nu är jag verkligen helt slut. Har min bror sovandes bredvid mig i soffan. Jag har väldigt stor lust att göra samma sak.

Från frukosten, skrattade lite åt mammas macka.

Här är innan vi lyckades fixa rullstolen. Ja, som sagt jag var trött!

Alla lag i Sirius fick gå ut på planen då de skulle visas upp.

Gillar

Kommentarer

Kj
,
Vilken helg du har varit med om. Kul att du kom och tittade på oss och att det blev vinst när så många ungdomslag var där i dom grymma Saga matchtröjor. Kj