Trött hela tiden - jag får inte träna

Idag var det riktigt jobbigt att komma upp från sängen. Jag var verkligen så himla trött. Vi lämnade av Love i skolan, och åkte därefter till Skandion. Helt otroligt att jag lyckades somna på den där hårda bristen under strålningen, när jag dessutom sov i bilen både på ditvägen och hemvägen.

Efter behandlingen fick jag träffa en strålningsläkare, som man gör varje vecka. Då kom den tråkiga nyheten att jag inte får träna. Kroppen blir alldeles för trött av det. Den behöver all vila den kan få. Så jag får typ gå max en halvtimme per dag. Jäkla skit! Jag som var så glad över att jag äntligen kunde träna igen.

Mamma släppte av mig vid Loves skola på vägen hem. Där åt jag lunch med honom, och var också med när han hade matte. Man får sådana flashbacks när man är där, gick ju där själv i sex år. Det var så kul att träffa gamla lärare, känns inte alls som att det var så länge sedan jag gick där.

Mamma kom och hämtade oss efter lektionen slutat. Det första jag gjorde var att lägga mig ner i soffan, somnade direkt, och där låg jag i nästan 3 timmar. Det är verkligen så jobbigt att vara såhär trött, vill ju kunna orka göra saker också!

På kvällen kom morfar och hans fru Carina hit. Vi satt och pysslade lite i lekterapin. Så himla roligt när morfar skulle försöka sig på loombands! Det är inte lätt när man har tjocka fingrar och är färgblind haha. Han lyckades rätt bra ändå tillslut.

Haha! Mamma tar alltid kort på min när jag sover!

Juste! Idag hämtade vi min tidiga födelsedagspresent, nämligen en fatboy! Jag älskar den!

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Vet hur det känns att vara trött hela tiden!
nouw.com/maddesdagbok_foton
Annicka
,
Ser skönt ut när du ligger i saccosäcken. Love är nog stolt över att du är med i skolan. Tråkigt att du inte får träna men man ska lyssna på sin kropp.. 💕💕🛏🛁 kryp ner i badkaret och njut.
Malin
,
Kram❤
Lisa
,
Inte konstigt att du är trött med tanke på vad du måste gå igenom men förstår att det är sjukt jobbigt <3 tänker på dig massor! Kramar
Bo Nilsson
,
Hej Saga jag läste om vad som drabbat dig väldigt ledsamt jag vet inte om du är medveten om att det finns nåt som är mycket bättre än kemo eller cellgift det kallas canabioder ( cannabis ) kolla upp det på nätet vill du kan du få massor av info av mig bara mejla mig i så fall Lycka till mvh Bosse
emmakristina
emmakristina,
Gud vad du är vacker!
nouw.com/emmakristina