Trött

Idag var det jobbigt att gå upp ur sängen. Var trött och kände mig väldigt omotiverad. Lyckades ta mig upp och kom iväg iallafall. Riktigt skönt att ha mopedbilen sådana här dagar.

Dagen gick iallafall bra. Vi har ökat lite på medicinerna igen, då jag får ont när jag rör på mig såhär mycket. Nackdelen är dock att jag blir lite tröttare. Men jag kämpade på och var med hela dagen. Skönt att inte behöva ta hand om en specifik grupp, utan går istället runt och hjälper till där det behövs. På så sätt kan jag lätt dra mig undan ifall det blir alldeles för jobbigt.

När jag kom hem dunsade jag ner i soffan och sov ett bra tag. Kör verkligen slut på hela mig sådana här dagar, så det var en lättnad att komma hem. Är iallafall sjukt stolt över mig själv som tar mig an den här utmaningen. Det är tufft, men jag försöker iallafall och det är det viktigaste, och såklart har jag väldigt roligt också.

Ikväll träffade jag Lisa, Isabells moster. Goa Lisa, har saknat henne så mycket. Vi hade en myskväll med thaimat, chips, och skräckfilm. Verkligen behövligt! Nu ska jag slänga mig i sängen och sova, är GALET trött. Hoppas att jag orkar ta mig upp imorgon.

Kramisar!

Gillar

Kommentarer

Ann
,
Du är en helt otrolig kämpe med mycke vilja du är min idol. Tänk om jag bara hade haft hälften av dig skulle jag va glad. Du är hekt otrolug underbar tjej. Vet en till som saknar ser upp till dig. Samuell och maja måns storvrete kram
Ulla
,
Kämparnas Kämpe är du! 😃
Rojda,
Blev själv diagnostiserad med hjärntumör dagen innan julafton och har verkligen varit "hush hush" om det men hittade din blogg och gillade den verkligen otroligt mycket så skapade en egen rätt nyligen, vilket du har inspirerat mig till, tack! By the way du paassar otroligt bra i korthår!
www.nouw.se/roojda
Naatly
Naatly,
Vilken kämpe du är ❤️❤️
nouw.com/naatly