Trött

Idag var det dags för ännu en utflykt till huvudstaden! Har blivit en hel det visiter dit i sommar, och börjar äntligen hitta lite. Annars brukar vi alltid stå som vilsna turister med Google-maps och försöka hitta.

Idag åkte jag, Alva, och Vickan dit. Kul att träffa dem igen. Det är så många som jag vill ta tag i att träffa alltså. Försöker verkligen få tiden att gå ihop! Men det har varit svårt på sistone, eftersom min ork inte heller riktigt vill räcka till.

Anledningen till varför vi åkte dit var för att kika in lite höstkläder i butikerna. Ni måste tro att jag shoppar jättemycket, då jag ofta skriver om att jag är på stan hela tiden. Så är dock inte fallet, för jag brukar nästan aldrig köpa något när vi är ute. Men idag lyckades jag få hem lite grejer faktiskt, smink, och ett fint linne (höstigt va?!). Tror de flesta kan gissa färgen på det haha, gult såklart! Herregud, nu får jag lugna mig alltså, är BESATT. Men gult är ju så fint, och man blir ju så glad av den färgen!

Vi gick på stan nästintill hela dagen, och benen var ju inte sådär jätteglada efter det. Värkte så himla mycket. Så fort vi satte oss på tåget totaldäckade jag haha. Måste sett väldigt roligt ut, jag är nämligen inte den där som är "söt" när jag sover.

Vickan följde med hem och vi gjorde hemmagjord pizza, och mös framför TVn. Efter maten gav Vickan mig sitt förtroende att klippa hennes hår. Och jag bara älskar det! Kanske mitt framtida jobb, vem vet haha?!

Gissa vem som halvsover just nu, jo jag! Sliten efter en riktigt rolig dag! Natti!

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Stockholm är en jättefin stad. Varje gång jag varit där längtar jag tillbaka! Bor dock 45 mil ifrån, kram
carina
,
Här är en stor varm bamsekram till dig som jag tycker du ska ha!
Carola Salén
,
Hej Saga, visst är det härligt och gå och i stan och titta på allt fint som finns och fantisera vad man skulle köpa om man hade råd. Hemgjord pizza är bäst, igen protest! Fortsätt njuta av livet Krigarprinssesan 👑