Trött

Idag fick jag äntligen min efterlängtade sovmorgon! Klev upp vid halv tolv ungefär! Spelade Wii med Love ett tag, och jäklar vad det var längesen alltså!

Sen åkte jag in till stan och bowlade med mitt innebandylag, och efteråt åt vi tacos och hade det mysigt hemma hos en av tjejerna. Tyvärr orkade jag inte vara kvar så länge, jag var så trött.

Min fot är iallafall mycket bättre idag, vilken är riktigt skönt. Jag hoppas att det håller i sig.

Jag har ångest också, jättejobbigt! Egentligen vet jag inte varför! Det bara känns jobbigt liksom. Lite är nog för skolan, egentligen vill jag ju gå dit! Vi får se hur det blir nästa termin, vill verkligen inte gå om!

Nej, nu håller jag på att somna, jag är så himla trött! Ses imorn!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Kram❤
Annicka
,
Vilken tur att du kunde vara med och bowla! Det är ju jätteroligt. Idag söndag, snöar det och är kramande. Ut och gör snöänglar, snögubbe.
Katarina
,
Hej! Blev så tagen av din historia.. ❤️ Vilken kämpe du är!! Ville bara fråga om ni kollat upp om man kan operera utomlands? Tyskland, Heidelberg. Min mamma fick bukspottkörtelcancer förra året och i sverige kunde dom inte operera, hon skulle bara få behandling här men inte bort cancern. Vi började studera runt och fick då veta att i Heidelberg kunde dom operera många cancertyper som dom inte kan här i sverige. Vi tog kontakt med dom och dom opererade min mamma som är frisk idag!! Det kostar mycket men vi fick tillbaka hela summan av försäkringsbolaget. Värt att kolla upp om ni inte gjort det.. ❤️ Kämpekram till dig ❤️❤️ /Katarina J