Tillbaka!

Hej! Nu har jag varit borta från bloggen ett tag, mest för att jag inte mått så bra. Har haft så många jobbiga tankar den här veckan, och jag har gråtit floder. Trodde den här perioden bara var en "period" i livet, och att jag skulle kunna gå tillbaka och leva mitt vanliga liv sen när jag blir frisk. Så kommer det tyvärr inte bli, och det skär i hjärtat! Så den här veckan har jag sörjt!

Igår kom äntligen Samuel hem från Italien, så han muntrade upp mig rejält! Under den här svåra tiden inser jag verkligen vilka fina vänner och familj jag har. Ja, eftersom den här veckan var skit och tillbringades på sjukhuset med massor av jobbiga tankar, så tänker jag nu dela med mig av de små fina stunder som jag vill minnas.

I fredags när jag, pappa, mamma och Love åt brunch på Ikea, och sedan när Love drog runt mig i en kundvagn i hela varuhuset.

När pappa och mamma släpade runt mig i rullstol genom hela stan, för att jag var så sugen på pizza. Vi lade oss sen i Stadsparken och åt, och jag somnade där på filten med mamma och pappa, mest för att det varit sömnlösa nätter och det var första gången på länge jag kände mig trygg. 

Sen den goda brunchen hemma, med en av mina finaste vänner på lördagen. Vi pratade i timmar om allt och inget

. Sen kom Samuel hem och jag kunde inte vart lyckligare. 

Cissi har också äntligen kommit hem efter sin språkresa. Tre veckor har lillskiten varit borta!

Glad är jag också efter att ha gjort eyelash extensions. Skönt att få känna sig lite fin nu när jag är utan hår.

Idag firade vi Joel som blev 17! Grattis brorsan! Även fast jag inte säger det ofta så älskar jag dig!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Idag fick jag besök av Saga och mamma Jesssica. Har också legat inlagd för operation. Insusande på min sal kommer Saga på sin airboard🏄 Vi hade lång samvaro med mycket roligt men även väldigt ledsamma saker du har framför dig. Styrkekramar ❤️❤️❤️❤️ Vi hörs och ses kram Annicka
Kjelle
,
Hej Saga. Här kommer några rader från ett regnigt Funäsdalen. Men varmt och fullt av blommor, turister och cyklister. Du skriver så himla fint hela tiden och trots all din sorg kan jag läsa hur hela hjärtat bubblar upp av glädje över livets alla små ting som gör det så fint. Jag vet att dui är en sån person men tänker ändå att du är fantastisk och jag blir alldeles rörd när jag läser dina tankar om det som händer. Att kunna se som du gör är få förunnat! Alla dagar häruppe är inte regn och när det inte är det finns massor att göra för en fjällnörd som mig. I söndags vandrade jag bort i några fjälldalar med ett antal små sjöar som förhoppningsvis kunde innehålla lite fisk. Precis på gränsen mellan Norge/Sverige. Kanske ett par timmars gång. Gjorde brasa, kokade kaffe och drog upp ett gott antal fina öringar ur kristallklart vatten. Ja ja släppte i dom igen, dom är alldeles för vackra för att ätas. Jo ibland tar jag upp någon till middag också. Härliga upplevelser som dina på Stenskär med kompisar på bryggan.. Jag hoppas verkligen att du kommer att få massor av såna fina stunder när det hela är över. Kramar i massor!!!!!!!!!!