Terrängkörning i Ramundberget

Vilken dag! Är verkligen helt slut nu!

Idag drog vi till ett annat berg och åkte. Det finns sex olika berg runt omkring här, där alla har samma liftkort. Så himla kul att man kan variera dagarna lite med olika backar.

Idag var vi vid Ramundberget. Tyckte verkligen om backarna där, och riktigt skön snö var det också. Inte alls lika isigt som det var igår i Funäsdalen. Det som dock var mindre bra var att det typ var storm. Det blåste verkligen hur mycket som helst. Man kunde stå helt plant, men blåsten gjorde satt man åkte framåt ändå. Det blåste dessutom upp som iskrisaller i ansiktet, vilket gjorde riktigt ont. Har fakktiskt aldrig varit med om något liknande förut, men det var en upplevelse det med, så jag tyckte faktiskt att det var rätt kul.

Som sagt är jag verkligen helt slut nu. Jag har verkligen kämpat för att hålla mig uppe eftermiddag/kväll, så att jag inte vänder på dygnet. Vickan däremot lyckades sova i typ två timmar, haha.

Jag har inte någon smärta i tumören när jag åker heller. Är superskönt att slippa smärta. För ett år sedan var vi i Lofsdalen på sportlovet. Då låg jag och kved, och genomled nätterna i soffan, för att jag hade så ont. Då visste jag inte att jag hade en tumör, utan åt antiinflammatoriska tabletter, och hoppades att det snart skulle gå över. Jag vågar dock inte tro att tumören är dödad, jag vågar verkligen INTE det. Men jag lovar att jag är lycklig för varje dag jag får leva livet!

Det är inte många gånger som jag inte tänker på att jag är sjuk. Men när jag åker snowboard kan jag helt glömma bort det en stund, och känna mig helt normal. Det är verkligen så skönt att bara få vara glad för en liten stund!

Gillar