Taco deluxe 2.0

Vaknar upp panikslagen och med gråten i halsen varje morgon nuförtiden. Det tär så himla mycket. Drömmer om att jag dör, om och om igen, och i drömmen är jag helt ensam och utlämnad. Nej det är riktigt jobbigt. Att man ska behöva ha ångest varje gång man ska gå och lägga sig...

Jag vaknade tidigt idag, typ vid 9. Jag var svintrött, och ville egentligen sova mera. Men även fast jag var hur trött som helst så var jag livrädd för att somna igen. Det slutade med att jag kollade runt på youtube för att försöka hålla mig vaken. Orkade verkligen inte resa mig uppför sängen, jag var alldeles för trött.

Mammas faster Kerstin kom och brunchade med oss. Hon hade köpt med sig semlor och massa annat gott. Semlor passar helt perfekt på morgonen, eller nej förresten, semlor passar vilken tid på dygnet som helst haha.

Jag och mamma fick värsta rycket idag. Jag har länge velat göra om mitt rum hemma hos min mamma, typ flera år faktiskt, så är superglad att vi äntligen satt igång. Idag rev vi ner tapeten helt spontant haha, imorgon är planen att vi ska måla lite.

Idag var det också dags för en till tacokväll med Lavemark. God mat, men ännu bättre vänner. Vi har verkligen babblat på hela kvällen, och har det supermysigt. Har en riktigt bra fredagkväll, hoppas ni också har det bra!


Gillar