Tack livet för att du visat mig detta!

Hej på er allihopa, och välkomna till min nya design! Är verkligen så nöjd över hur resultatet blev, min blogg känns lite mer professionell och "clean" nu. Hoppas verkligen att ni tycker om den lika mycket som jag gör. Ni ska ju också tycka om det, och jag vill att ni ska känna att det är enkelt att hitta, och att det är lättläst, så om det är något ni inte gillar så skulle jag uppskatta ifall ni säger det. Tack på förhand!

Sista dagen i backen, vilket konstigt nog känns rätt så skönt. Blivit en hel del skiddagar, och nu känner jag mig klar, redo att åka hem. Saknar Rocky och katterna, papsen och brorsorna, min säng och bara den enkla saken att få ha lite fina kläder på sig haha. Måste få hemlängtan för att känna mig "klar" med en semester, annars har jag ångest flera dagar om inte veckor efter för att jag inte fick stanna tillräckligt haha. Jag vet, det kanske låter jättekonstigt, men så funkar jag. Så faktiskt känns det jätteskönt att jag fått det, så att jag slipper vara ledsen över hemfärden. Har en hel del roligt där hemma som väntar på mig.

Idag har det varit en riktig härlig skiddag, våran längsta skiddag faktiskt. Vi gick upp tidigt för att få åka manchester, obligatoriskt åtminstone en dag, och såklart ville jag visa Amanda som inte är så skidvan den fantastiska känslan. Underbart! Vädret har också varit underbart idag, likaså som nästan alla dagar här. Vi har verkligen haft så tur med vädret och solen har lyst med klarblå himmel nästan varje dag. Sen är ju dock kylan en annan fråga haha, mellan -10 och -20, så kallt har det verkligen varit, men allt kan man ju inte få.

Jag har älskat fjällen så länge jag kan minnas, men jag har aldrig älskat det så mycket som jag gör nu, jag har blivit kär på nytt. Jag har ju sedan jag blev sjuk börjat ta vara på de små stunderna här i livet, stannat upp för att se mig omkring, ja, helt enkelt tagit tillvara på tillvaron bättre. Det är en så vacker gåva jag fått, för wow vad jag är så mycket lyckligare. Vad som fått mig bli kär på nytt här i fjällen är tystnaden och fridfullheten här, det jag inte ens lade märke till förut. Det otroligt vackra landskapet som jag gång på gång har svårt att fatta är på riktigt. Och de otroligt fina sol(upp/ned)gångarna som färgar vår fina himmel så det ser ut som vackra målningar. Jag önskar verkligen att det inte är sista gången jag får uppleva mitt fina fjällen, för detta vill jag verkligen göra minst en gång till! Tack livet för att du visat mig detta!

Gillar

Kommentarer

Pias
Pias,

Jättefina bilder ❤️ Jag saknar snön i år... hoppas den kommer även hit, söder om Mälaren. Juste design, absolut.

nouw.com/pias
J-Å
,

Den nya designen är avgjort mycket bättre, och även mer lättläst. Den förra designen fungerade inte helt problemfritt i min webbläsare. Men den här nya är helt perfekt.

Olssonns
Olssonns,

Superfina bilder!

nouw.com/olssonns
Carina
,

Den nya designen är snygg och jag tycker att du har lyckats mkt bra!👍💕💕💕

Helén
,

Du är min förebild i livet Saga. Du kanske kan åka skidor igen runt påsklovet om kompisarna är lediga då. Ha det jättebra nu och fortsätt vara den du är för du berör tusentals människor. Massa kramar till dig. ps. Bloggen är riktigt proffsig nu.

Malin
,

Den nya Bloggen är jättefin❤❤❤kramar

Anki
,

Älskar oxå fjällen det är en speciell känsla att va där! Kram

desires
desires,
Ulla B
,

Musiken var kanonbra! Åh så skönt det ser ut att ha varit däruppe i snövärlden! Lycklig hemresa önskar jag er.

maria.malm1@telia.com
,

Så fint du beskriver fjällen och känslan ❤️ Härliga bilder