Tack Jennifer!

Jennifer Gräll, som är målvakt för FBC Uppsala (som spelar i Sveriges högsta liga), målvaktstränade mig när jag var mindre. Hon var redan då skitduktig, och blev min första stora målvaktsidol. När hon frågade mig häromdagen om hon fick ha med mitt nummer på sin matchtröja det här året, blev jag både glad och rörd, och sa såklart ja. Så nu är det tryckt "Fuck cancer #82" på hennes tröja!

Jag och mamma var och kollade på deras seriepremiär idag. Det blev en spontanare dit, vi bestämde oss bara en timme innan. Full fart, på med sminket. Men sen, "Mamma, har du sett mitt hår?" "Meen, håret kan väl inte bara försvinna??!" Mamma dögarvade när jag inte hittade min peruk. Haha, ja det låter ju lite kul kanske. Jag hade nämligen glömt peruken i bilen!

Jag förvånas verkligen gång på gång över hur många det är som verkligen bryr sig om mig. Sånt här gör mig så fantastiskt glad, och jag kan inte förstå att folk gör det här för lilla mig? TACK!

Imorgon är det dags igen. Ny behandlingsvecka, men också ett steg närmare Rhodos. Som vanligt ångest, går tyvärr inte att slippa det. Dock så gick det väldigt bra att sätta in portnålen sist, så jag hoppas på samma imorgon. Jag ska göra EKG imorgon också, för att se att allt ser bra ut, då cellgifterna kan påverka hjärtat.

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Vad kul Saga. Känns skönt med allt stöd. Håller alla tummar för nålen idag. 💕 Kram
SagaLundin
SagaLundin,
Jennifer Gräll
,
Är så glad över att du ville vara med på tröjan! Ps. Glöm inte att du är grym!