Tack för denna vecka!

Igår sov jag som typ resten av alla andra nätter väldigt dåligt, inte mer än två timmar, och när jag gick upp var jag riktigt ynklig. Ni vet när man bara vill bli omhändertagen och kramad, så kände jag igår. Mamsen kom till undsättning, hon satte mig i en stol med en filt och kudde, och kom därefter ut med lite frukost till mig. Inte långt därefter vaknade Frida, som traskade ut och satte sig bredvid. Dessa dagar har gått för fort. Önskar verkligen att jag hade kunnat träffa Frida oftare, att hon inte bodde så långt bort. Vi nyttjade de sista timmarna innan vi tillslut behövde krama varandra hejdå. Längtar redan tills jag träffar henne igen! <3

Satt sedan och skrev ett blogginlägg till er, och helt plötsligt plingade det på dörren. Ett blombud, världens finaste blommor dessutom, från en av er bloggläsare. Oj vad det gjorde mycket för humöret. Jag som innan var lite smått ledsen och tyckte synd om mig själv fick lite mer energi av detta, och fick den där tankeställaren jag älskar att få varje dag - hur lyckligt lottad jag är över att ha alla er.

På eftermiddagen åkte jag in till stan där jag träffade familjen Lavemark, pappa, Joel och Jackie i stadsparken. Vi hade nämligen bestämt oss för en picknickdejt. Lavemark hade fixat iordning alltihop, varit och handlat, gjort sallad, tagit med picknick-filtar osv. Så himla lyxigt att få bli lite bortskämd. Där satt vi bland resten av alla Uppsalabor och grillade och åt gott. Avslutade med varsin glass. Alltså nej, vet inte vad med stadsträdgården som gör mig så lycklig, kanske alla bra minnen?!

Sedan åkte vi hem. Cissi hängde med, och Joel och Jackie hämtade min lilla Rocky, innan de också åkte hem. Och när man tror att det inte kan bli bättre så blev det de. Mamma hade nämligen varit och hämtat min lillebror Love, har saknat honom så. Så ja, kvällen avslutades med världens bästa sällskap helt enkelt. Dessvärre var denna tjej svintrött, då den enda powernapen jag fick på hela dagen var en halvtimme i stadsparken haha. Både jag och Cissi somnade framför Eurovision och vaknade inte förrän det var slut. Kan säga att vi båda var helt säkra på att mamma skämtade när hon sade vilken låt som vann haha. Vad är er åsikt om resultatet?

Hade den bästa natten på flera veckor faktiskt, fick sova mellan 01.30-06, helt fantastiskt. När hemtjänsten hade åkt, efter de hjälpt mig, låg jag uppe och mös med Rocky ett bra tag. Alltså den där lilla varelsen, blir på riktigt glad av att bara titta på honom. Favoriten <3

Vaknade sedan upp vid 09 ungefär av den hemska värmen. Då kan jag säga att jag var extra nöjd över beslutet som togs igår, att installera en AC. Kan erkänna att jag var lite velig haha, det handlar ju om mycket pengar liksom, behövde efter detta inga mer övertygelser, så tvärsäker haha. Och ja, här kan jag ju ännu en gång tacka bloggen. Jag lade ut blogginlägg 06, där jag berättade att vi behövde hjälp med AC. Vid lunch fick jag ett mail av ett företag. På kvällen var han här och kollade, och idag var han här och satt upp den. Vi har nu alltså ett kylt hus!! Alltså lyckan! Nej men är så sjukt tacksam över hur fina människor är mot mig. Hur man prioriterar bort sin helg och jobbar istället, för min skull, alltså wow. Stort tack!

Vi startade även denna dag på allra bästa sätt, frukost ute på verandan med hela gänget. Precis lagom värme med lite fläktande vindar. Rocky var helt överlycklig och sprang runt som en galning i gräset med Love haha. Joel, Jackie, Cissi, och jag åkte sedan iväg till loppisen, som jag var på förra veckan. Älskar ju tyvärr loppisar haha. Denna gång var det dock föööör varmt, över 25° och vindstilla. Tyckte sjukt synd om alla som stod och sålde, usch och fy vad varmt. Pallade inte länge, då jag blev helt överhettad. Alltså, jag såg verkligen ut som en tomat i hela ansiktet och mådde verkligen svindåligt. Nu var ACn inte riktigt installerad när jag kom hem, men jag kan säga att jag ännu en gång tackade mig själv och vårt beslut.

Cissi åkte hem, och efter lite vila kom min kompis Vickan. Så kul att få träffa henne igen då det var ett bra tag sedan.

Juste! UNT-reportaget publicerades igår, och jag har fått så himla fin respons. Jag själv har dock varit för feg för att läsa det haha. Jag vet egentligen inte varför jag känner så, men blir typ generad av att läsa om mig själv.

Vill tacka alla som följt mig denna vecka. Tyvärr blev det ju inte riktigt som jag ville, då tanken först var att maxa denna vecka med alla slags möjliga inlägg. Har ju dock haft det rätt tufft med både smärtor och extrem trötthet, vilket satt lite käppar i hjulen och gjort att jag inte kunnat leverera så mycket som jag ville. Men ja, några inlägg har ni fått iallafall, och så får resten av inläggen jag planerat att skriva komma ut lite senare helt enkelt. Frågestunden ska jag försöka få ut i veckan. Så ja, vill ni se den, samt läsa inläggen som jag nu inte hunnit med att skriva så får ni helt enkelt hänga kvar. Det skulle göra mig glad!

Gillar

Kommentarer

Carola Salén
,
Vilken händelserik och rolig vecka du har haft och så skönt att ni fick ACn inkopplad så snabbt.
Stor varm kärleksfull kram till dig krigarprinssesan 👑
❤️💋
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilken tjej Du är☀️💫
nouw.com/juliavnmelin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilken tjej Du är☀️💫
nouw.com/juliavnmelin
Elinannaregina
Elinannaregina,
Blir alltid rörd av dina texter. Din styrka är inspirerande och att du vågar visa och berätta om de tuffa stunderna är otroligt mäktigt. all kärlek till dig ❤️
nouw.com/elinannaregina
Malin, 91:a
,
Tusen, tusen TACK själv Saga! ♥️♥️♥️
sjosefine
sjosefine,
Tusen tack för att VI fått följa DIG <3
nouw.com/sjosefine
Ulla B
,
Härligt för dig med fina presenter från Tuvas dag! Kram!
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Tack för att jag har fått följa dig <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
Moa
,
tack för att vi får följa dig🙏💛💛 du skriver fler inlägg ön många som inte mår så dåligt. du borde vara stolt över dig själv som orkar!
Sandrine
Sandrine,
You go girl #grlpower
nouw.com/sandrine