Ta vara på varenda sekund

ÄNTLIGEN ligger jag nerkrupen under täcket här i Portugal. Shit vilken tuff jäkla dag detta har varit! Sov hyfsat okej inatt, men vaknade runt halv åtta pga resfebern haha. Var så stressad och orolig över hur allt skulle gå.

Trots att jag hade gott om tid på mig, så blev det ändå stressigt haha. Och ett tips, måla inte naglarna när ni är stressade, det är nämligen ingen bra kombo.

Mamma lyckades iallafall få ihop allt det sista! Detta hade verkligen inte gått utan henne kan jag säga! Så mycket hon kämpat alltså, med mediciner och påskrifter mm. Och jag, jag har inte varit den lättaste heller. Varit grinig och stressad och kanske därför inte varit den snällaste, nu det senaste dygnet! Men mamma förstår som tur är, hon är så himla bra!

Vid lunchtid åkte vi till Arlanda. Kände redan i bilen på vägen dit att detta inte skulle bli en så rolig flygplansresa! Smärtan började nämligen komma kraftigt redan under bilresan. Det var riktigt tufft att sitta ner i så många timmar! Smärtorna tilltar varje dag vilket verkligen skrämmer skiten ur mig! Förut har jag inte varit öm när man tagit på området runt tumören men idag har det varit riktigt ömt, går liksom inte ens att ligga på sidan.

Vi har iallafall äntligen kommit till sängs efter denna fruktansvärt jobbiga dag. Så skönt att äntligen vara här, och jag ska verkligen ta vara på varje sekund jag får här. Troligtvis kommer jag inte kunna åka utomlands något mer efter det här. Börjar bli för dålig, har jag nu insett..

Kram på er!

Såhär såg det ut efter sortering av mina mediciner haha! Man blir helt slut i huvudet efter att ha hållit på med detta!

Gillar