Stulen identitet!

Hej! För dom som inte följer mig på sociala medier så kan jag meddela att min dag har varit kaos.

Det kom idag till min kännedom att det skapats ett instagramkonto, där en person utgivit sig för att vara mig, och också tagit bilder från mig. Detta gjorde hen på grund av att få sympati och uppmärksamhet, samt få kontakt med hens idoler. Hen har skrivit att hen har cancer och två månader kvar att leva, och att hens största önskan är att få träffa sina största idoler innan hen dör.

Detta gör mig riktigt förbannad och upprörd. Hur kan man ha hjärta att utnyttja någon som faktiskt är sjuk på det sättet. Jag har ändå haft i bakhuvudet att jag någon gång kommer att få "hat", men detta?! Jag trodde aldrig att en människa kunde sjunka så lågt.

Skulle vilja ha hjälp med att anmäla fanpage_museer på instagram, och visa hen att detta inte är okej. Och snälla storma hen inte med hat. För uppenbarligen så mår denna personen inte alls bra. Och hat vinner aldrig i det långa loppet, däremot gör lärdom det. Så ni får jättegärna skriva till hen att detta inte är okej.

Ringde till polisen (11414) tidigare idag för att anmäla stulen identitet. Dessvärre fick jag det värsta möjliga bemötandet. Enligt denna polisen var det tydligen inte något brott att ta mina bilder eftersom jag delat dem offentligt. Men till och med jag vet att det är olagligt att sno någons identitet. Vi satt seriöst i en timme och diskuterade! Och såklart förstår jag att de kanske får viktigare samtal än mitt, men detta är ändå olagligt. Polisen pratade verkligen så himla nedvärderande mot mig. Nej usch vad besviken jag blir!

Just nu sitter jag i kö i förhoppning om att komma i kontakt med någon bättre polis som ska kan ta mig på allvar! Helt sinnesjukt att jag väntat i över två timmar på att komma fram, tänker fanimej inte ge upp! Detta SKA polisanmälas! Edit: Det har ni blivit en polisanmälan! Skönt att bli tagen på allvar denna gången!

Och till dig som gjort detta konto. Jag hoppas du läser detta och förstår att detta är långt ifrån okej. Riktigt sorgligt att du ska behöva göra detta för att få uppmärksamhet. Önskar verkligen att du kan få prata med någon professionell psykolog som förhoppningsvis kan hjälpa dig med dina uppmärksamhetsbehov. Och såklart hoppas jag att du ALDRIG gör detta igen.

Är 99% säker på vem denna personen är då jag fått in oerhört mycket tips! Med det vill jag säga stort TACK för hjälpen och för allt engagemang. Utan er hade detta aldrig kommit till min vetskap, och personen hade kunnat fortsätta med detta!

Gillar