Stress och ångest

Hej! Förlåt för uteblivet blogginlägg igår, jag orkade inte skriva.

Idag cyklade jag till Isabells grav och satt där en stund. Har inte varit där på ett halvår. Velat åka dit men det har tagit emot lite. Aja, idag åkte jag dit iallafall. Gick bättre än väntat, grät inte alldeles för mycket. Men saknar henne enormt!

I skrivandes stund har jag ångest. Ångset över flytten, över skolan, över Trolltunga och ja, typ min vanliga ångest också. Vi flyttar redan nu på tisdag, och jag hatar verkligen att flytta. Det blir den elfte gången för mig som jag flyttar, så ni kan ju förstå att jag är ganska less vid detta laget. Det ger mig sådan stress att komma hem till kaos, komma hem till flyttkartonger och stök. Nej usch, detta känns liksom inte som ett hem där jag kan vila och ha det skönt.

Och är stressad över skolan också. Valde att byta min linje till Vård från sambeteénde. Och det känns som jag ångrat mig. Vill verkligen gå sam men tror det blir för mycket plugg för att jag ska orka! Usch, hur ska jag tänka?! Det är liksom inte långt kvar tills skolan börjar, jag som tänkte att jag skulle se fram emot det?!

Försökte spela in en video idag, men det gick inte alls bra. Känner mig verkligen energilös och tråkig. Hoppas jag får ihop det någon annan gång. Just nu är mitt liv väldigt hoppigt, ena dagen mår jag hur bra som helst och andra dagen har jag världens ångest!

Gillar

Kommentarer

Gun Karlsson
,
❤❤❤
moastodberg
moastodberg,
Åh förstår att det är jobbigt då ångesten kommer och knackar på lite nu och då. Att ha ångest är så jobbigt tycker jag. Glöm inte att ångest är helt normalt. Jag tycker du har en superfin blogg verkligen! Så härligt att höra vad du känner rakt från hjärtat. Jag tycker du är så fin och verkar vara sjukt stark och snäll. Sköt om dig massor! För att du ska ta han om dig själv också<3!! Sedan det här med gymnasiet gör det som är roligast. Jag går vård och tycker det är väldigt roligt men följ hjärtat och gör det roliga! Massor av kramar! /Moa
nouw.com/moastodberg