Startat insamling

Haha, gissa vem som gick upp klockan tolv idag? Jo, jag! Älskar att jag skrev "älskar att ha rutiner igen" igår. Förstår inte hur jag lyckas. Men när man inte har någon tid att passa så blir det lätt så.

Något jag verkligen undrar över är vad som händer med Sveriges väder haha?! Ena sekunden är det strålande sol, och nästa sekunden spöregn. Det var iallafall det som hände för mig idag. Gick ut med mat, dator, och Rocky, och hann inte ens sätta mig ner innan solen gick i moln, och helt plötsligt började det spöregna. Så det var bara att skynda sig in med alla grejerna igen.

Idag fick jag iallafall en massa grejer gjorda som har legat och stressat mig, nämligen att planera och skicka lite mail. Tvättade och städade rummet gjorde jag också. Har ni märkt att jag hatar när det är stökigt?! Inte ofta det är stökigt i mitt rum. Man kan säga att mitt rum speglar hur jag mår för tillfället. Är det rent, ja då mår jag rätt så bra. Är det kaos i mitt rum, ja då är det också kaos i mitt huvud. Konstigt va haha!?

Juste! Jag startade en insamling idag på Barncancerfondens hemsida. En insamling där alla pengar som sätts in oavkortat går till barncancerfonden. Bättre sent än aldrig! Delade den endast på Facebook, och har redan fått in nästan 3000 kr. Helt jäkla galet ju?! Tack så jättemycket! Om det inte vore för forskningen hade jag ju aldrig stått här idag, så verkligen ett stort tack! Här hittar ni insamlingen.

Innan pappa lämnade av mig hos mamma köpte vi lite saker till Rocky. Bla schampoo och en ny hundbur. Skojar inte när vi köpte en hundbur som det skulle få plats tio till chihuahuor i haha. Rocky var kanske inte jättenöjd, han satt och krafsade och ville ut haha. Kanske mörkrädd hehe?! Hoppas han gillar den snart!

Sedan dess har jag kramat och pussat på Love och målat på min tavla. Har sjukt svårt att slita mig från tavlan haha. Tänker hela tiden, lite till, lite till, haha. Det är verkligen så avslappnande.

Trevlig helg på er!

Gillar

Kommentarer

Annicka lavemark
,
Jättebra initiativ Saga med insamlingen. Behövs mycket pengar för att lösa cancerns gåta. Passa på att njuta av Love ,mamma och katterna. Du får titta på väderleksrapporten så du inte missar finvädret. Haha....du får ställa klockan för att komma upp. Kram 💕💕
J-Å,
,
Det låter som att du rutinmässigt bryter dina rutiner haha 😊

Rocky gillar nog hellre ditt sällskap än burens, tror jag 😊

PS. I april månad kan man förvänta sig i stort sätt vilket väder som helst. Uppemot 10 plus och sol ena stunden, för att sedan 5 minuter senare ha snöbyar. Inte så ovanligt. Åtminstone inte här vid kusten. Även åska och snöfall har hänt (i mycket sällsynta fall)!

Trevlig helg!