Spontantrip till Stockholm

Idag vaknade vi upp i lugn och ro jag, Vickan, och Cissi. Sedan gjorde vi oss iordning och åt frukost utan och stressa. Njöt lite extra av att inte behöva åka och strålas.

Till det roliga som jag nämnde igår. Vi tre tog tåget in till Stockholm, för att ha en härlig dag där. Vi gick runt och kollade i affärer, och bara hade det allmänt trevligt. Sedan lunchade vi på Tacobar, och sen köpte vi donuts med oss till tåget på hemvägen. Var så skönt att få en sådan här dag, kände mig lite normal för en gångs skull. Och med hjälp av pengarna jag har fått så betalde jag både tåg och mat till alla oss. Det var så skönt att få skämma bort dem lite. Det är de värda, mina fina vänner!

Sedan blev det ju såklart lite TV tittande och en powernap när jag kom hem. När jag hade vaknat tog jag Benny till Cissi, och nu sitter jag här och myser lite. Min dag har varit jättekul, och jag vill tacka för pengarna jag fått! Om jag inte hade fått dem är det så svårt att hitta på något sånt här spontant. Man har ju inte världens bästa ekonomi nu i tonåren haha.

Vå åt på Tacobar, det var verkligen så himla gott!​

Gillar

Kommentarer

Annicka
,
Underbara kompisar du har!! Kul att ni åkte till Stockholm. Ni ät värda att ha kul ihop. 💕💕💕
Josefinnorberg
Josefinnorberg,
Åh det är du värd!!
nouw.com/josefinnorberg
Malin
,
Kram kram kram❤❤❤
nebulanen
nebulanen,
En sån dag är den dagen som gör resten av dagarna värda att leva igenom.
nouw.com/nebulanen
Eva H
,
Vad roligt att ni fick en fin dag tillsammans. Dina vänner verkar fantastiska, men det är du också o man får väl de vänner man förtjänar.