Spontanitet är det bästa jag vet

Igår kom jag på den briljanta ideén, när jag låg där i sängen och inte kunde sova. Har länge funderat på att ta fler hål i mina öron. Det som stoppat mig tidigare är för att jag varit väldigt infektionskänslig, och sedan kom sommaren och då ville jag kunna bada. Så nu var det ju fritt fram! Efter att den tanken flög in i huvudet blev det inte direkt lättare att sova. Blev så himla exalterad och bara längtade efter att få stiga upp och ta mig in till stan.

Fick faktiskt en hyfsat bra natt ändå, tack och lov. Vaknade som vanligt runt kl 05 och låg vaken en timme, men annars vaknade jag bara få gånger under natten, lyx är vad jag kallar det. Trots att jag ändå fick en rätt bra natt, så var jag ändå väldigt trött på morgonen. Gick upp vid lunchtid, och startade dagen med en skön dusch och god mat. Nu för tiden ingår en dusch i morgonrutinen. Som jag nämnt miljontals gånger så får jag ju svettningar, vilket resulterar i att jag vaknar upp i typ en pöl hehe. Fräscht va?!

Sedan åkte jag hem till min kompis Alva. Vi hade en HEL DEL prat att ta ifatt sen senast vi sågs. Alltså älskar att ha tjejsnack! Vi åkte vidare in till stan, eftersom jag var så fast besluten att jag skulle pierca mig IDAG. Tanken var egentligen att bara jag skulle pierca mig, men sedan lyckades jag få Alva att hänga på också. Och nej, jag tvingade henne verkligen inte haha. Hon har velat haft det jättelänge, men tvekade pga det höga priset.

Jag var konstigt nog inte ett dugg nervös, möjligtvis sekundrarna precis innan. Tyckte faktiskt inte alls att det gjorde så ont. Har ju en hel del smärtor att jämföra med så detta kändes typ som om att någon nöp mig lite fort. Blev så paff när han sa att han var klar haha. Kommer ihåg hur jag tänkte angående detta innan jag blev sjuk. Då var detta det läskigaste jag typ hade gjort! Om jag bara visste...  haha. Sedan var det dags för Alva, och hon var lite mer nervös haha. Jag förstår henne, det var jag också innan jag blev torterad med alla dessa nålar. Men det gick superbra för henne också och hon blev också förvånad över att det inte gjorde mer ont. Vi är så sjukt nöjda, och resultatet blev fantastiskt!

Sedan åkte vi hem igen. Och Inte räckte det med en piercing för mig inte. Priserna för att ta hål på studio är SJUKA, så därför tog vi saken i egna händer. Hålet jag tog på studion var uppe i brosket, så det hade jag inte vågat göra själv. Men eftersom jag ville ta nere i snibben, så kände jag att det var mer värt att göra det själv. Har faktiskt gjort det en gång tidigare och då gick det super, så varför inte pröva igen?!. Nu har jag totalt sju hål i mina öron haha, och planerar att göra ännu ett till om någon månad. Hade mer än gärna gjort det idag men det får bli ett öra i taget, då jag är en person som ligger på sidan och sover.

Har verkligen haft en sådan sjukt rolig dag med Alva. Som vi skrattat! En dag vi för alltid kommer att minnas. Det är sådana här dagar jag älskar. Jag vill skapa en massa fina minnen tillsammans med mina kära. Minnen som man sedan kan minnas tillbaka till, och känna glädje och kärlek. <3

Imorgon sänds mitt inslag jag gjorde med SVT på nyheterna, så håll utkik där under morgondagen. Vad jag vet så kommer jag tyvärr bara vara med  på lokalnyheterna, alltså Uppsalas sändning. Men så var det planerat förra gången också, men dåvalde de att ta med inslaget på riksnyheterna också. Så vi får se helt enkelt, ska försöka fixa en länk här imorgon så att ni alla kan se. Är faktiskt väldigt nervös haha, men tror det blir bra ändå. Vi hoppas på det iallafall.

Puss och godnatt!

Här är Alvas! När det har läkt så ska hon dra en hel pinne igenom båda, men man måste ha såhär under läkningstiden! Alltså så jäkla ballt, tycker det är coolt när det är lite annorlunda!

Och hör har vi mitt resultat! Så NÖJD!

Gillar

Kommentarer

Ulla
,
Har precis tittat på SVT Uppsalas nyhetssändning...säger bara dom som inte såg det missade något helt unikt med en fantastisk Saga..och vet Du vad alla Sagor ..vill jag iallafall ...slutar bra..och lyckligt..Och Du har Aron som kommer hjälpa och peppa Dig ...men samtidigt så förstår jag ska Du veta att de är tufft...Kram på Dig ..
Annicka Lavemark
,
Det är kanske fler som vill ha Saga’s nummer för att swisha en slant så hon kan få ett fallskärmshopp bl.a. till nummer 0706245737 💕💕
Anonym
,
du är så underbar!! Jag är så förbannad över att du behöver gå igenom det här, ingen ska behöva göra det. Men ändå är du så positiv och glad. Du är min inspiration på något sätt! Du förtjänar det bästa starka fina människa. Kram!
Annika
,
Fina fina fantastiska Saga, du är så bra på att målande beskriva dina äventyr så att man kan se det du gör framför sig! Du lever i stunden o använder tiden på ett sätt som vi alla borde lära oss att göra!. Beundrar dig oerhört, du sprider kärlek o glädje på din väg! Skickar dig varma styrkekramar från Annika❤️
J-Å
,
Jag såg inslaget med dig. Du verkar otroligt stark och positiv, så det finns absolut hopp. Det kan vara så att tumören helt enkelt inte KAN sprida sig. Du leder med 1-0 mot tumören. Jag tror att du vinner.
https://www.svtplay.se/klipp/15491317/hor-saga-beratta-om-sin-kamp-mot-cancern?start=auto

milefjords
milefjords,
Va fint! Jag vill också men är alldeles för rädd för nålar 😋
nouw.com/milefjords
Ninna
,
Du är min hjältinna. 🌸
Lena
,
Saga! Vet du om att det finns många som har botat sin cancer med Kolloidalt silver. Läs mer om det på Sven-Erik Nordins hemsida Svara doktorn.se. På Kostdoktorn.se (en annan sajt) finns det intervjuer och föreläsningar om hur ketogen kost kan besegra cancer. Det är ju väl känt att cancertumörer bara lever på socker. Man kan alltså använda sig av båda behandlingarna samtidigt, både kolloidalt silver och ketogen kost.
Ulla
,
Tack J-Å för länken till intervjun med Saga. Tack Saga för att du är så positiv och lär mig hur man ska leva i nuet! <3
lindawallin
lindawallin,
Gud va fin blogg du har! Blev superfint med dina hål i öronen, har själv många hål 😍
nouw.com/lindawallin