Spindelattack

I´m back! Förlåt för att det inte kom något inlägg igår, men kände verkligen inte för det. Njöt av tillvaron istället!

Igår var jag upp till sjukhuset och hälsade på hos Lekterapin. Var ett tag sedan jag var där, och vi hade mycket att prata om. Hade lovat att komma dit och visa upp smyckena också, som de så gärna ville ha. Och på tal om det, så finns det inte jättemånga berlocker kvar, och jag är inte helt säker på om det blir några fler när dessa är sålda. Så om du vill vara säker på att du hinner köpa en så passa på att beställ haha. All information finns på min instagram - Kiwisfight.

Sedan åkte jag hem till Knut och käkade pizza. Och ville som sagt inte hålla på att skriva då. Tiden är begränsad då vi kan träffas, eftersom han jobbar rätt mycket, så då får man prioritera tiden helt enkelt.

Idag har jag hängt med Cissi. Vi tog en lunch på Gränby (en galleria), och sedan gick vi runt och kikade lite i affärer. Lyckades hitta en jättefin tröja, som jag blev helt kär i. Har ju helt snöat in mig på gult, så denna tröja kunde inte bli bättre haha. Bild nedan!

Första innebandyträningen idag var också. Tyvärr kunde jag inte vara med. Måste justera mina mediciner först så att jag inte har ont. Gick iallafall dit och hejade på mina vänner. Och nu längtar jag ju verkligen så mycket! Förhoppningsvis kan jag vara med redan nästa vecka, hoppas hoppas!

Och, nu ska jag berätta om dagens hjärtattack. Fick nämligen lite besök i bilen påväg hem. Jag skojar inte när jag säger att detta var den största spindeln jag någonsin sett. Och denna tjej är LIVRÄDD för spindlar! Alltså jag är sååååå rädd! Så jag stannade bilen vid första bästa plats, mitt i mörkret, ringde till pappa gråtandes, och han kom och räddade mig. Vi var typ bara fem minuter hemifrån, men alltså jag vägrade sätta mig i den där bilen innan den var ute. Haha, pappa, jag älskar dig! Och ja, tyck att jag är töntig, men ni med fobi förstår säkert rädslan haha.

Hade photoshoot med Rocky idag haha! Fina va?!

Gillar

Kommentarer

Gudrun
,
Jag förstår dig till hundra procent när det gäller spindeln. Tur att din pappa kunde rycka ut och hjälpa dig. Hoppas jag slipper spindel i bilen. Vet inte vem jag skulle kunna ringa till. 😍
Anki
,
Vad jobbar Knut med? Kram