Sightseeing i Tallinn

Idag var det dags att upptäcka Tallinn. Vi fick ungefär sex timmar iland, så det gällde att nyttja tiden. Isabells pappa med familj bor här, så de var snälla och körde runt oss idag. Isabell har en supergullig halvsyster, som är tre år, som också hängde med hela dagen. Och alltså, jag blev helt kär i henne, så underbar! Hon hade de där glittrande ögonen, precis som Isabell hade!

De visade oss fina sevärdheter, gamla stan, och shoppinggallerior. Vi åt dessutom lunch på en jättefin uteservering. Slutade med att vi hade gått en hel mil, och oj vad jag var trött efteråt. Vi hade dessutom jättetur med vädret idag, strålande sol hela dagen.

Och jag lyckades hitta ett batteri till min älskade kamera i en butik här. Så var överlycklig idag för att jag kunde fota lite haha.

Kanske svårt för er som inte varit här på bloggen så länge att veta vem Isabell var. Hon var en nära vän till mig som jag träffade på sjukhuset. Tyvärr förlorade hon kampen mot cancern, och saknaden är enorm.

Sveriges nationaldag är det idag också, svårt att missa haha?! Jag är ingen som firar sådant, så det gör mig inte jättemycket att jag har varit i Estland hela dagen. Brukar ni fira nationaldagen, och vad brukar ni göra då? Intressant att veta då jag själv nästan aldrig har firat det.

Hade tyvärr inte alls internet igår, därav flera timmar sent inlägg.


Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Va kul att besöka Tallinn 😊
nouw.com/bolmgren
Johan
,
Hon finns i ditt hjärta, den finaste platsen.