Skratt

Hej! Här på bloggen händer det inte mycket, men oj vad jag har skrattat! Blev inlagd i tisdags. Får inte någon motivation till att skriva när jag ligger som en liten zombie och mår dåligt. Men så fort det finns lite kraft, passar jag på att busa haha, och då hinner jag inte riktigt med skrivandet av den anledningen. Så här kommer några roliga saker som har hänt den här veckan.

Jag hade världens mysigaste måndag. Jag och Samuel hade en riktig myskväll. Gick ut och åt, och gick på bio. Något jag håller för mig själv haha, men jag vill ända skriva ut det här så att jag kommer ihåg det.

Häromdagen frågade Cissi om jag önskade mig något, som hon kunde köpa. Jag sa "köp nåt kul, överraska!" Och gissa hur glad jag blev när hon och Johanna kom med en ljusgrön, mössliknande, monsters inc-mössa! Vi skrattade hur mycket som helst! Det bästa var nog att krypa nedanför fönsterrutorna, där personalen sitter, och sticka upp huvudet, haha. Eller när en av syrrorna lånade den som hjälm, när han skulle lära sig att åka på min air-board.

Inatt hade vi också riktigt kul! Två av favo-syrrorna jobbade, och vi hade förberett med den ena att vi skulle spöka för den andra. Klockan fyra på natten gömde jag mig inne på toan, men ställde droppet vid sängen. Och klickade på signalknappen. När syrran sen kom för att ta hand om toa-larmet blev han vettskrämd när jag sa bö! innanför dörren. Vi höll på att skratta ihjäl oss, och vi var helt överens om att det helt klart var värt att "nattsudda"!

Och ikväll lyckades jag äntligen komma ut ett tag! Vi monterade ner hela droppställningen, och lyckades tejpa ihop den på rullstolen. Sen gick hela kvällen åt till att jaga Pokémon! (Nytt spel, ni som fattar ni fattar) Vi var ute i typ en timme haha, jätteroligt. Att Love hade den galna monstermössan på huvudet, fick både oss och andra att skratta ännu mer!

Nu håller jag ändå tummarna för att jag får komma hem imorgon. Sköterskan sa att det var rätt så sannolikt, men man vet ju aldrig!

Gillar

Kommentarer