Skitdag!

Idag har det varit en skitdag. Jag hade läkarbesök och provtagning först, och därefter samtal och information av en strålläkare, såklart på morgonen. Jag hatar att gå upp tidigt på morgon! Och när det visar sig att krämen, som var det ända jag kunde tänka mig att äta till frukost, visade sig vara möglig, så blev det ju inte direkt bättre. Det resulterade i att jag inte åt någon frukost. Jag kom jättegrinig till sjukhuset, och var då inte alls fokuserad på det de pratade om.

Sen gjorde jag om naglarna, något som brukar muntra upp mig. Men idag blev det tvärtom, det gjorde det bara ännu värre. Jag blev inte alls nöjd. Han råkade snudda till med den elektriska filen, så att jag började blöda vid nagelbandet. Och sen avslutar han med att tvätta mina naglar med alkohol, och såklart skulle han ju gnugga rejält. Gjorde så jäkla ont så att jag fick tårar i ögonen. Sista gången jag gick dit.

När jag väl kom hem så hade jag ingen tid till att fixa mig innan kalaset, då vi var tvungna att åka omgående. Just när det verkligen inte var läge la min bror en osmidig kommentar (menat att muntra upp mig), men som istället gjorde allt värre, och det slutade med att jag la mig i sängen och bara grät. Samlade mig efter ett tag, och vi kunde åka till kalaset. Blev som tur var lite gladare när jag fick i mig god mat, och fick umgås och prata lite.

Nej det här har verkligen varit en kass dag. Men ibland måste man få ha sådana dagar också! Hoppas er dag har varit bättre än min.

Imorgon kommer UNT hit för en intervju, så därför hoppas jag verkligen att morgondagen blir bättre!

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Har också haft en skitdag "/
nouw.com/maddesdagbok_foton
heidinivala
heidinivala,
Kerstin
,
❤ Såna dagar kommer ibland. Det kommer bättre dagar också! "Det är okej att känna" alla känslor. Hoppas på bättre dag imorgon. Kram
Annicka Lavemark
,
Jobbigt när det inte blir som man tänkt sig. Hoppas intervjun går bra idag. Kram 💕💕
Gittan
,
Så klart du måste ha skitdagar, med den påfrestning du lever med är det helt fantastiskt att de inte är fler. Imorgon blir det solsken och säkert en kanondag med UNT
kram till dig ❤️💜💜❤️
Lisa
,
❤️❤️❤️