Skåneland

Hej från Skåneland!

Dagen började redan klockan sex! Och, till er som går upp då, hur klarar man det?! Jag känner mig seg och har huvudvärk hela dagen alltså!

Vi tog tåget till Arlanda, där vi skulle ta flyget till Köpenhamn! Vi stötte dock på ett problem. Jag hade ej med mig intyg för mina läkemedel, som man måste ha, eftersom mina mediciner klassas som narkotika. Så nojade lite när vi klev igenom säkerhetskontrollen. Men som tur var gick det bra haha.

Sedan när vi väl var framme i Köpenhamn skulle vi ta tåget till Skåne. Och allt där gick bra, förutom när jag skulle beställa mat. Beställde ett hamburgermål att ta med. Men när jag väl satte mig på tåget och öppnade påsen, upptäckte jag att de hade glömt att ge mig själva hamburgaren.. Så det blev ju lite fail.

När vi väl kom fram hit till stugan har vi bara hängt inne och myst. Det har nämligen varit nästintill storm här, med spöregn och blåst. Så nu hoppas vi på lite bättre väder imorgon.

Godnatt!

Frågor finns varför denna är den enda bilden jag tagit idag. Men det jag vill visa med bilden är alla dessa kullar! De finns överallt, och jag är så fascinerad av landskapet här (jag kommer ju från platta Uppland).

Gillar