Ska man behöva bevisa att man är sjuk?!

Nu är jag hemma från en lång och rolig dag på Kokpunkten. Kokpunkten är Sveriges första actionbad, och det ligger i Västerås .

Vi gick upp väldigt tidigt för att ta oss dit med bussen. När vi kom fram till Kokpunkten var det en ganska lång kö. Som tur var hade vi förköpt vår biljett, så det gick mycket snabbare i "förköpskassan". Dessutom hade jag också pratat med dom innan om att få tillgång till att låna hissen, då jag fortfarande tycker att det är väldigt jobbigt att gå i trappor. Som tur var var det inga problem, och jag fick ett litet armband, som jag kunde låsa upp hissen med. Underlättade rätt mycket, att slippa lägga min energi på att springa i trappor.

Eftersom både Västerås och Stockholm har sportlov den här veckan, så var det väldigt mycket folk, långa köer till rutchkanerna, och människor ÖVERALLT! Det var lite mindre bra, men vi hade kul ändå.

En sak gjorde mig lite upprörd. När vi precis hade gått in i hissen försökte två barn att tränga sig in också. Vi förklarade lugnt att man måste få tillåtelse av personalen för att använda den, då den bara är till för människor med barnvagnar, och personer med speciella behov. Då blev den 12-åriga killen arg, och frågade väldigt argt vad vi hade för funktionsnedsättning. Då blev jag i min tur lite arg, och röt ifrån och sa att jag hade cancer. Då blev det en annan ton kan jag säga. Han backade ut från hissen, och typ sprang iväg. Förstår inte varför man ska hålla på att bevisa att man är sjuk! Varför kan bara inte folk förstå vad man säger? Har ju dock såklart överseende med att det var ett barn, som kanske inte tänkte så långt. Men jag blir ändå frustrerad över att jag ska behöva bevisa min sjukdom.

Cissis pappa och syster var snälla och kom och hämtade oss, efter att vi badat klart. Vi stannade på Pizzahut och åt. Det var verkligen supergott. När de sedan släppte av mig hos pappa kom jag på att jag glömt min favoritmössa på matstället. Blev lite uppgiven då det tar 1,5 timme att åka dit, och det är ingen stad jag brukar passera. Ringde iallafall till restaurangen, och de hittade den och är så snälla att de skickar den via posten till mig. Det tyckte jag var riktigt schysst! Håller tummarna för att jag hinner få den innan vi åker till Island, vill ju gärna ha med den dit.

Vickan kom precis hit, och nu tänkte vi ta en sväng till Willys för att handla lite gott.

Trevlig helg på er! :)

Gillar