Ska jag kolla eller inte?

Lördag 2/6

Kanske hade det varit smartast att hålla sig hemma efter att jag mådde så dåligt dagen innan, men varför ha det tråkigt när man i stunden mår bra och kan ha roligt?! Naglarna mina var väldigt utvuxna och såg rätt hemska ut. Och jag kände verkligen att jag ville fixa dem innan min bror Joels studentfirande. Denna dagen passade perfekt till det och jag passade därför på helt enkelt. Cissi hade ju sovit över här och följde gärna med och gjorde mig sällskap. Håkan, Cissis pappa, var som vanligt snäll och hämtade och skjutsade in oss till stan.

Det blev inte bara naglar utan också lite mer kläder haha. Det har blivit en del inhandlat denna vecka och jag kan inte minnas sist jag hade en riktig "shoppingrunda". Denna vecka lyckades jag dessutom med två shoppingrundor haha. Och som vanligt blir jag löjligt lycklig utav materiella saker haha. Skäms nästan lite samtidigt som jag tycker det är ganska bra att man kan muntra upp mig så enkelt. Det blev dock lite "knas" på nagelsalongen, lite missförstånd, vilket ledde till otrevlig personal. Önskar jag bara kunde skaka av mig sådant då det är så enkelt att jag bara inte går dit igen. Men det var det där sista som krävdes i "glaset" för att det skulle rinna över. Så ja, tyvärr blev jag på lite dåligt humör och nedstämd.

Inte långt därefter kom Aron och Anja och hämtade mig, och jag kramade Cissi hejdå. De hade varit på firande i Uppsala och ville då passa på att umgås lite med mig. Vi satte oss på en supermysig restaurang och åt lite thaimat, pratade massor, och hade det bara allmänt mysigt som vanligt. Restaurangen kändes riktigt tropiskt kan jag lova. Inredningen är efterliknat en mörk strandbar i Thailand, och det som gjorde den där sista lilla toutchen var den ickeexisterande ACn haha. Jag och gänget satt med min handfläkt konstant som en av er läsare skickat till mig. Haha, som jag älskar er, tänker på saker som jag själv inte tänkt på. Till dig som skickade den till mig så kan jag meddela att den används för fullt, och Aron gillade den väldigt mycket han med. ;)

Sedan skjutsade de hem mig, stannade och pratade en kortis med mamma, och begav sig sedan hem igen. Jag och mamma bestämde oss då för att påbörja hennes naglar. Ni vet min nyfunna hobby jag gjort lite den senaste tiden haha. Vi höll på i två timmar den kvällen, innan vi tillslut inte orkade mer och gick och lade oss. De sista på naglarna kunde vi lika gärna göra dagen efter. Men det var iallafall riktigt mysigt att få sitta där själv med mamma, man tar ju sig verkligen tiden att prata med varandra.

Denna natten sov jag kasst, självförvållat dock. Tråkigt nog lär jag mig aldrig verkar det som. Skriver ju oftast blogginläggen på kvällarna och är nästan klar när hemtjänsten kommer. De är här i ca en timme, och när de gått försöker jag fortsätta skriva eftersom jag nästan är klar. Men eftersom jag då oftast är så trött så hinner jag bara skriva en bokstav innan jag sedan somnar för någon sekund och så vaknar jag igen, fortsätter skriva, somnar. Ja, ni fattar. Såhär håller jag på hela natten för jag har ju så liiiiiite kvar haha. Istället för att vänta och skriva klart det på typ tio minuter när jag är pigg så sitter jag uppe hela natten. När jag i princip var klar med inlägget och skulle spara laggade det på något konstigt sätt och jag kom tillbaka till mitt utkast. Allt jag då jobbat på i flera timmar, hela natten försvann och det var bara att skriva om. Hade ju läst igenom texten X antal gånger så kunde väl ändå sätta ihop det rätt så hyfsat snabbt och bra igen. Men ja, otroligt irriterande, eftersom jag ändå hade offrat hela natten för inlägget haha.

Söndag 3/6

Eftersom jag var dum och var uppe hela natten så var jag denna dag inte i mitt bästa skick. Vi fick därför ställa in några planer vi hade för dagen då jag inte orkade. Inga viktiga grejer så det gjorde som tur var inget. Istället tog vi det lilla lugna hemma och jag fortsatte lite på mammas naglar innan kussarna mina kom.

Efter mycket tjat lyckades mamma övertyga mig att följa med ner till sjön för att hålla henne sällskap när hon skulle ta sig ett dopp. Något jag tidigare vägrat då jag skäms så mycket över hur jag ser ut, att jag sitter i rullstol osv osv. Men ja, både mamma och min kusin Erik peppade mig. När vi kom ner var det inte alls många där och det kändes då väldigt bra att jag faktiskt följde med. Älskar ju egentligen lilla badet, har så otroligt många fina minnen därifrån, och jag blir så glad så fort jag tänker på dem. Såklart ville jag känna på vattnet, som mamma sade var så varmt. Med hjälp av kryckorna och mamsen lyckades jag gå i vattnet ända till knäna. Helt fantastiskt att jag inte ramlade, gör ju det rätt ofta nämligen, och underlaget var ju inte det bästa. Kunde verkligen se framför mig hur jag snubblar och pajar alla omläggningar, pump, och mobil haha. Men som sagt så gick det jättebra och det var en sådan härlig känsla att få "bada" lite.

Måndag 4/6

Dagens första aktivitet var en dusch. Något jag tidigare nämnt har varit en riktigt rolig stund på dagen, nu har det tyvärr blivit tvärtom. För när jag duschar måste alla omläggningar av, även det på ryggen. Och ja, mår riktigt dåligt över att behöva se det, samt att det ständigt sipprar ut blod från en av dem. Försöker verkligen undvika varenda spegel då jag ej vill se. Och gällande det så vet jag verkligen inte hur jag ska göra. Ska jag kolla på tumörerna några gånger i veckan för att hänga med i förändringarna som kommer att bli, och då må superdåligt varje gång? Eller ska jag låta det gå lite mellanrum, försöka att undvika att se dem, att ens tänka på dem, och då få en chock när jag väl ser hur mycket de har vuxit?! Nej, jag vet verkligen inte alls hur jag ska göra angående detta. Vad hade ni gjort?

Efter dusch och alla omläggningar så fönade vi håret. Jag började då må jättedåligt, både trötthet och huvudvärk, och jag var rädd att jag skulle ramla av stolen. Nöjde mig därför med fuktigt hår och bad henne sedan att ta mig till sängen. Hon bäddade om mig och åkte sedan, och jag somnade på bara några minuter. Sov i flera timmar, och hela dagen försvann bort. Som vanligt får jag ju ångest när jag gör så, ännu en dag som jag bara "kastar" bort. Försökte trösta mig med att det var en uppladdning inför den kommande dagen, då jag skulle orka både strålning, inspelning med BCF och Joels studentmottagning. Försökte mig på ett inlägg på kvällen men hann inte klart, och tog då det kloka beslutet att bara sova efter att hemtjänsten varit här. Jag behövde varenda minuts sömn som jag fick den natten.

Gissa vad! Idag är ytterligare en av de där nätterna då jag nääästan är klar, men som slutar med att jag är uppe i flera timmar ändå haha. Så, tänkte nu försöka sova haha! Natti!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
❤❤❤
Eva
,
💛💛💛
Malin
,
❤❤❤
Petra
,
Åå vad härligt att bada lite och vara på stranden. Bara njut så mycket du kan, du har verkligen inget att skämmas för. Tvärtom fantastiska Saga! ❤️ Svårt med tumörerna, jag håller med tidigare kommentar, om att försöka göra som magkänslan säger. Jag hade nog tittat på tumörerna ibland men inte vid varje duschning. jättesvårt! 😔❤️
Hoppas strålningen gick bra och att det blev en rolig student att gå på. Stor Kram till dig Saga. 🤗💕❤️
Annika
,
Ar är du fina modiga KRIGARPRINSESSA? Saknar dina rader i bloggen! Hoppas att du får njuta lite av värmen o solen ute o av den härliga AC:n inomhus! Sänder styrka o körlek till dig o Jessica! 😍😍😍
Malin
,
❤❤❤
Marie H
,
💕💕💕 Kraaaam
Ann
,
Fina fina Saga💛 Hoppas det är bra med dig. Många tankar och kärlek till dig ❤❤❤
Eva
,
💛💛💛
Carina
,
❤️💛❤️🌻