Sjukling :(

Hej, från en ynklig liten Saga!

Den här dagen blev inte som vi hade tänkt oss. Vi började dagen med att packa ihop alla våra grejer på hotellrummet, och sedan gick vi och åt frukost. Efter frukosten hade jag jätteont i magen och mådde sjukt jäkla illa, och kände på mig att något inte stod rätt till.

Även fast jag mådde så illa så beslutade vi oss för att åka tunnelbana till en shoppinggata, då vi alla trodde att det skulle gå över. Hängandes över mamma gick vi in och satte oss på ett kafé, för attt jag skulle kunna vila ett tag. Det blev dock bara värre och värre. Men det var ingen idé för oss att stanna. Mamma och jag tog en taxi till flygplatsen för att kunna vila där istället. De andra stannade kvar, då det kändes väldigt onödigt att de också skulle missa en hel dag i Paris.

Vi satte oss i en taxi påväg till flygplatsen. Mådde jättedåligt, men lyckades slumra till en stund. Vaknade i panik, och kände att jag måste spy. Både mamma och taxichauffören fick typ panik. Han letade vilt efter en påse, och så fort jag fick den i handen spydde jag. Alltså om jag hade fått den två sekunder senare hade jag spytt ner hela bilen. Vi hade som tur var en jättegullig chaufför.

Våra fantastiska vänner hämtade upp vårt bagage under eftermiddagen, och nu sitter vi alla och fikar i gaten, och väntar på att få boarda. Nu har vi varit på flygplatsen sedan lunch, så jag är rätt jäkla trött på att vara här. Nu vill jag bra hem.

Eftersom jag inte gjort något roligt idag så har jag inte tagit några bilder. Här är en iallafall.

Gillar

Kommentarer

Elisabeth
,
Oj då så jobbigt för dig. Vila när du kommer hem. Det har varit väldigt väldigt mkt sista tiden så nu behöver du nog komma i kapp lite. 🙋🐣
SagaLundin
SagaLundin,
Ja! Nu har jag inget planerat alls! Så nu får vi se vad framtiden har att erbjuda! Kram! ❤️
nouw.com/sagalundin
Fia
,
Vilken otur 😟 men va skönt att ni hade en snäll taxichafför och att ni hann med så mycket ändå trots att sista dagen inte hanns med! Mår du bättre nu? Kram och krya på dig:)
SagaLundin
SagaLundin,
Ja, han var väldigt snäll. Idag mår jag mycket bättre, tror jag blev matförgiftad. Konstigt nog så känns det som om att vi har varit borta i en vecka men tror det har att göra med att det blev så långa dagar haha. Vi har iallafall haft en jättebra resa! Kram! ❤️
nouw.com/sagalundin
Ingela
,
Lyssnar på radio just nu,,💕
SagaLundin
SagaLundin,
Matilda
,
Vilka skolor har du gått på? Lyssnar på dig på radio just nu, du är jätte bra💕
SagaLundin
SagaLundin,
Gått i Björklinge 1-9 och just nu "går" jag på Skrapan! Kram! <3
nouw.com/sagalundin
Mary Andersson
,
Lyssnat på dig i dag på radion. Skickar bamsekramar från Halland till dig . En riktig modig och kramgo tonåring. Hoppas att allt går åt rätt håll för dig..kraaaam
SagaLundin
SagaLundin,
Vad kul att du hittat hit! Och tack så mycket! ❤️
nouw.com/sagalundin
Nillan
,
Hej! Har just lyssnat på UR-dokumentären med dig och sedan läst ikapp på bloggen. Vad du är modig och klok! ❤ Din dyrköpta livsvisdom gör oss alla gott. Håller alla tummar och ber till alla gudar för att du ska få vara med länge än! Många kramar!
SagaLundin
SagaLundin,
Vad kul att du hittade hit! Tack så mycket för dina fina ord! Kramis! ❤️
nouw.com/sagalundin
Annelie
,
Hörde dig på i dag. Blev så berörd av dig. Du är en sann hjälte och kämpe. Hoppas resan var bra för dig änd
SagaLundin
SagaLundin,
Tack så mycket! Kram! 😊
nouw.com/sagalundin
Ulla
,
Trots illamåendet sista dagen verkar ni ha haft en härlig parisresa! Kram! <3
SagaLundin
SagaLundin,
Ja! Vi har verkligen haft en superbra resa! Kram! 😊
nouw.com/sagalundin
Tildajager
Tildajager,
Du var grym i radion!
nouw.com/tildajager
SagaLundin
SagaLundin,
Anja
,
Hej Saga! Du är en helt underbar ung person. Du skriver väldigt bra, Din text är så läsvärt och berörande. (Jag har jobbat som lärare på Gymnasiet i många år, och jag har inte stött på många elever som har det språket och den uttrycksförmågan som Du har.) Du kanske ska bli en författare? Nej, det var dumt av mig, Du vet nog redan vad Du vill bli! Jag och min familj stöttar Dig till 100%, vi tror vi förstår vad Du och Din familj går och har gått igenom. Vårt barnbarn, nu 9 är, har behandlats för en tumör i hjärnan. Cellgifter först under en period i Göteborg, och sedan 6 veckor strålning i Uppsala. Sista dosen dagen innan julafton 2016, så nu är han hemma och går på kontroller. Jag kommer att följa Din blogg, den är läsvärd och den berör. Du är en riktig hjälte och kämpe, precis som mitt barnbarn. Heja på Er båda! Och tack för att Du delar Din resa med oss.
SagaLundin
SagaLundin,
Hej! Tack för dina fina ord! Jätteglad att du hittade hit! Är ledsen att höra att ditt barnbarn tvingats gå igenom ett helvete, men också glad att det gått bra för för honom. Massa kramar! ❤️nouw.com/sagalundin