Sjukhus imorgon

Söndag idag, vilket betyder att jag läggs in imorgon! Brukar ha rätt mycket ångest dagen innan, skönt att jag slipper det. Jag fick ha kvar portnålen, som sattes förra veckan, vilket känns väldigt skönt. Det är ett av de jobbigaste momenten, och den största anledningen till min ångest. Jag vet också att jag kan få "droger" (haha) mot mina buksmärtor, som jag får av cellgifterna. En väldig lättnad att veta att jag kommer få sova igenom den smärtan, då det krampar i hela magen.

Imorgon är det första som står på schemat en hörselkontroll, för att se så att inte cellgifterna försämrar min hörsel. Sen är det cytostatika i droppform, i fyra timmar. Efter det är det bara att vänta på att värdena går ner, så att jag kan åka hem, förhoppningsvis på torsdag. Eller, inte bara vänta. Jag får vätska i droppform hela tiden, för att gifterna i min kropp inte ska fräta upp mig från insidan. Rätt drygt att gå på toa varannan timme, dygnet runt. Rena tortyren kan jag lova!

Tråkigt bara att min favoritsjuksköterska gått på semester, saknar henne som bara den.

Jag har iallafall blivit lovad några besök i veckan! Känns superkul när folk kommer och hälsar på, då slipper man känna sig så ensam. Man har också en anledning till att kliva upp på morgonen, annars brukar jag stanna i sängen med pyjamasen på hehe!

Skolvecka är det också, och jag är ganska nervös! Troligtvis kommer jag få närvara två timmar på onsdag så jag kan vara med på uppropet, känns bra att få vara med från början.

Gillar