Sista strålningen det här året, hehe

Idag var den sista strålningen för det här året, haha. Börjar på måndag igen... Efter strålningen åkte vi till sjukhuset, och träffade en sjukgymnast. Hon visade mig hur Tens funkar. Svårt att förklara, men det är som en liten apparat som ger ifrån sig små elektriska stötar, som på så sätt ska vilseleda min smärta i fötterna. Haha, jag tyckte det lät lite läskigt, så mamma och pappa fick vara försökskaniner. Vi fick med apparaten hem för att kunna experimentera oss fram lite, så får vi se om jag provar den någon annan gång.

Sista förberedelserna är nu fixade inför nyårsmiddagen imorgon. Tror att morgondagen kommer blir sjukt kul tillsammans med mina absoluta favoritpersoner!

Som om det inte vore nog med smärta så har jag nu fått jätteont i höften, alltså i tumören. Dock känns det lättare att ta det, eftersom det är en väntad biverkning på strålningen. Jag hoppas verkligen att det är för att min jäkla tumör får tufft motstånd. Dock ser det rätt roligt ut när jag går hehe, har ju liksom ont överallt typ.

Nu har Cissi kommit hem till mig. Som jag har saknat henne! Vi ska lyxa till det med att se på bio ikväll. Tror vi kommer ha en superbra kväll!

Gillar

Kommentarer

Idakatarina
Idakatarina,
YAY! Underbar bild vännen!
nouw.com/idakatarina
Malin
,
Kram❤
Karin
,
Våga prova, haft cancerpatienter som haft god effekt av TENS. Hoppas det funkar för dig också!
Ingrid
,
Gott nytt år! Hoppas att det blir ett riktigt bra år för dig och din familj!
Yvonne
,
Ha en jättekul nyårsafton!!!!!
Annicka
,
Jag har en tensapparat som jag använder på mitt knä och arm när jag har ont, fungerar men inte efter 1 gång. Hoppas den kommer att hjälpa dig.
Mina fina tjejer på bilden. Ni är underbara. 💕💕💕
J-Å
,
Jag önskar och hoppas att du får ett riktigt Gott Nytt År!
Elisabet
,
Önskar dig en mysig nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År!! Kram
LKA
LKA,
En stor nyårskram till dig. Gud va stark du är !!! <3
nouw.com/lka