Sista skiddagen..

Hej! Förlåt för ett sent inlägg haha.

Tyvärr var det sista skiddagen idag. Fett tråkigt! Vi har alltså kört tio dagar i rad, och jag har ändå inte tröttnat?!

Idag blev det ännu en dag i Ramundberget. Och ja, ni vet ju varför. Det var som vanligt superkul! Det tar emot rätt mycket att behöva åka hem. Vad ska jag göra hemma liksom?!

Mamma var snäll och hade gjort semlor till oss efter vår långa skiddag. Det var super, eftersom man var lite småhungrig vid det laget. Mamma åkte iväg och handlade lite mat, medan jag och Vickan duschade och fixade till oss lite.

Efter vår goda tacosmiddag åkte vi till Roger och Meja, och kollade på Melodifestivalen. Kjelle har nämligen ingen TV här, och vi var ju såklart sugna på att kolla på det. Vi hade en jättetrevlig kväll, med gott snacks och trevligt sällskap. Det är just det som är anledningen till varför detta inlägg kommer upp så sent, svårt att slita sig helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
Annicka Lavemark
,
Jag tittade efter ditt inlägg igår, men hann gå insänt innan du lade upp det. Kul att veckan varit så givande för er. Nu är det katter och hund som får njuta av er när ni kommer hem. Vi har fortfarande snö och kallt här hemma. Pulkabacken väntar på dig. Haha...💕💕
J-Å,
,
Du verkar att stortrivas där ute i backarna. Din mamma kommer nog att få ett megajobb med att försöka få dig med hem haha… 😊 <3
Anki
,
Att du orkar 10 dar i rad?! Förstår att du tycker det är sköj iaf...kram