Sirius - Leksand

Söndag 26/6
Idag var jag hos låtsasmorfar, med hela släkten. Vi hade en liten sommarlunch för att få träffa alla igen! Det bjöds på jättegod mat och mycket skratt!

På kvällen gick jag och Samuel på en Siriusmatch! Jag fick biljetterna av en som heter Cilla, som jobbar åt Sirius. Cilla har också haft sarkom. Hennes tumör satt i handleden, och gick att opereras bort utan några cellgifter. Skönt iallafall att veta att man inte är ensam, och att man kan bli frisk! Jag fick också en matchtröja, där alla i Sirius herrlag hade skrivit sin autograf. En väldigt lyckad kväll, en kväll jag kommer minnas länge! Tack snälla Cilla!

Måndag 27/6
Idag bar det äntligen av mot Leksand! Resan var inga problem, jag sov nästan hela vägen. Men när vi kom fram lyckades jag krossa mina hörlurar i bildörren, grrr... vad less jag blir på mig själv.

Hörlurarna glömde jag snabbt bort, när vi väl kommit in på sommarlandet. Gokart, zipline, höghöjdsbana, klättervägg, vattenrutschbanor....! Jag gjorde allt jag hann med, (och det känns redan i kroppen) och resten ska göras kommande två dagar! Här finns massor att göra, och allt är så kul! Jag ska verkligen njuta till max!

Gillar

Kommentarer

Carro S
,
Härligt Saga ❤️! Njut på☀️😄!
Josefin B,
Vilka härliga bilder 😊
www.devote.se/joseefiinb