Saknar sjukhuset??

Idag var det som vanligt strålning på morgonen. Det var riktigt kämpigt att slita sig upp ur sängen imorse, var så jäkla trött. Känner av tumörsmärtan mer nu. Det är som ett molande i högra bäckenskoveln. Men som tur är så är det absolut hanterbart fortfarande, men ska nog justera medicinen lite.

Efter strålningen sprang vi faktiskt upp till sjukhuset för att hämta några pärlor till Supersnöret, sedan gick vi ner till lekterapin och hängde där. Jag saknar personalen, förut var jag ju där hela tiden. Så där satt jag ett tag och bara hängde. På något konstigt vis så saknar jag typ sjukhuset, saknar alla fina sjuksköterskor uppe på avdelningen, och mysiga personalen på lekterapin. Alla är verkligen underbara! Egentligen kanske jag inte saknar sjukhuset, utan alla fina människor som jobbar där.

Sedan hämtade jag upp Ludde, brorsan, med lilla Benny, moppebilen. Får typ panik av att köra här i stan. Vi åkte till Gränby centrum och fikade lite. Ludde hjälpte mig dessutom att välja kläder tills på söndag, så det känns skönt att inte behöva ha den stressen. Kul att få lite kvalitetstid med min bror, tycker om honom så mycket.

Till kvällen kom Alvis hit. Vi lagade god mat, och nu ligger vi bara och pratar och har det mysigt. Har turen att hon sover här idag.

Emma Åkerfelt, som är en gammal lagkamrat till mig, sjöng idag på hennes skola. Tyvärr var jag så trött efter dagen så jag stannade hemma, men pappa och Jenny åkte dit för att kolla. De sa att de var jätteduktiga. Det tvekar jag inte en sekund på, har hört hur magiskt Emma sjunger! Nu har hon faktiskt valt att starta en inslamling till mig, så himla snäll!

Gillar