Rum för alla (sinnen)

Det första jag frågade om när jag vaknade var pappa. Då han inte svarade i telefon under hela förmiddagen, gick jag och mamma till hans avdelning för att kolla till honom. Jag var så himla orolig! Det visade sig att han fått akutopererats, då hans blindtarm hade brustit under morgonen.  Han var lite medtagen, och rätt groggy, men vi fick sno med honom till min avdelning. Vuxenavdeliningen var ju ingen hit precis. Vem vill dela sal med tre andra som snarkar, pratar, eller jämrar sig haha.

Vid tretiden tittade Alva, Vickan och Lukas förbi. Jag visade runt här på avdelningen, och gick sen ner till lekterapin för att visa lite där också. Då upptäckte jag ett rum som jag inte sett förut! Det hette "sinnesrummet", och var verkligen så stämningsfullt! Det var upplyst med massor av myslampor, och så fanns det ett bollhav, haha as kul. Där kommer jag spendera mer tid!

Vid sex var pappa tvungen att gå tillbaka till sin avdelning för att få antibiotika, men sen kom han tillbaka till mig på barnonkologen. Så gullig han ser ut, min pappa, när han kommer gåendes i korridoren, lite stapplande, och groggy av morfin, med landstingets pyjamaskläder, och en påse med mediciner i handen. Kanske inte så konstigt att någon hade stoppat honom och frågat om han hade kommit vilse haha! 

Pappa är inlagd tills på fredag, men inatt får han sova hos mig, på min avdelning. Det är helt sjukt hur allt kan hända. Sjuksköterskorna hade tyckt riktigt synd om pappa där borta när de hade sett mig. 

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Stackars Björn jag vet hur det känns 😜 Vad trevligt att du fått rå om pappa på din avdelning. Hoppas ni har kunnat sova båda två💕