Rubriktorka 2.0

Idag började jag dagen med en cykeltur till sjukhuset. Har bestämt mig för en skola till hösten nu, och det är inte den jag valde i höstas. Eftersom jag fick dator och böcker av den gamla skolan behövdes de lämnas tillbaka. Och smidigt gick det då jag kunde lämna grejerna till konsultsjuksköterskan på sjukhuset, så hon kunde hjälpa mig med detta.

Sedan cyklade jag in till stan där jag träffade Ivana. Vet att vissa kanske tycker att det är oprofessionelt av henne att träffa mig, men det skiter vi faktiskt i haha. Hon är en gammal sjuksköterska till mig, som i stort sett blev som en storasyster för mig. Pratar med henne om allt. Hon slutade i här i Uppsala i höstas, och började i Stockholm istället. Så typ efter det började vi umgås.

Vi åt kinabuffé, snackade en heeeel del och gick på stan ett tag. Vet ni, vi gick runt och kollade på bebiskläder haha! Hennes kompis hade nämligen en babyshower idag så då behövde vi hitta en present. Och alltså jag älskar verkligen bebisar haha, och finns det något bättre än att kolla på bebiskläder?! Allt är så gulligt och litet. Och så ÄLSKAR jag verkligen att vara med Ivana, hon är så otroligt snäll och rolig.

Blir verkligen positivt överraskad av alla era kloka kommentarer jag fått. Ni är ju hel otroliga! Tack för all kärlek och bra råd! Nu önskar jag er en trevlig helg!


Gillar